“Στολίδι” για το Δημοτικό Γυμναστήριο Νεάπολης το νέο γήπεδο 5χ5! (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου γηπέδου 5χ5 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Νεάπολης πριν από λίγες μέρες. Χαρά, γιατί η δέσμευση του Δημάρχου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργου Ιωακειμίδη στο Σύνδεσμο Φιλάθλων Ιωνικού για τη δημιουργία αυτού του γηπέδου έγινε πραγματικότητα. Και συγκίνηση, γιατί κατά τη διάρκεια των εγκαινίων η Δημοτική Αρχή της πόλης τίμησε έναν από τους πιο παλιούς φιλάθλους του Ιωνικού.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να εγκαινιάζουμε αυτό το γήπεδο και να υλοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπόσχεση που είχαμε δώσει στον κόσμο του Ιωνικού. Σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ιωνικός, σημαντικό ρόλο παίζουν οι ακαδημίες. Και η ύπαρξη ενός τέτοιου γηπέδου 5χ5 για τους μικρούς, συμβάλλει στη δημιουργία σοβαρών ακαδημιών που θα τροφοδοτήσουν την ομάδα. Το αίτημα του Συνδέσμου Φιλάθλων του Ιωνικού το καταθέσαμε στην Περιφέρεια και το έργο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων Περιφέρειας Αττικής.

Τα τελευταία 4 χρόνια προχωρήσαμε σε ουσιαστικές παρεμβάσεις. Το γήπεδο δεν είχε πιστοποίηση, άδεια λειτουργίας, πυρασφάλεια και η στατικότητα στην πλευρά των VIP ήταν σε άθλια κατάσταση. Καταφέραμε και επιλύσαμε όλα αυτά τα προβλήματα που είχαν σημαντικό κόστος και σήμερα πια η κατάσταση του γηπέδου είναι εξαιρετική. Οι ομάδες πρέπει να σταθούν μόνες τους και εμείς ως πολιτεία οφείλουμε να τους εξασφαλίσουμε καλά γήπεδα.Ο Ιωνικός με τις ακαδημίες του και τον κόσμο που είναι κοντά του, μπορεί να σταθεί σε όλα τα ‘σαλόνια’ ακόμα και στην Α’ Εθνική και είναι επιθυμία της πόλης να φτάσει εκεί».

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: