Σοκ: Ζηλιάρα σύζυγος έκαψε με βενζίνη ηθοποιό – Δείτε πως είναι σήμερα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια κοπέλα με πανέμορφο πρόσωπο και ιδιαίτερα περιποιημένη εμφάνιση έπεσε θύμα επίθεσης μιας μανιακής συζύγου που αφού την απειλούσε για αρκετό χρονικό διάστημα πως θα της κάνει κακό, μια μέρα εισέβαλε στο σπίτι της την περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά.
Η ιστορία της 28χρονης ηθοποιού πραγματικά συγκλονίζει. Τα εγκλήματα πάθους είναι περιστατικά που στην επικαιρότητα έχουμε συναντήσει και κάθε φορά μας σοκάρουν ακόμη περισσότερο. Είναι τότε που το μυαλό θολώνει και οι αντιδράσεις είναι ανεξέλεγκτες και απρόβλεπτες.

Θύμα, λοιπόν, της ζήλιας μιας εν διαστάσει συζύγου έπεσε και η Dana Vulin η οποία δέχτηκε να εκμυστηρευτεί την ιστορία της στην εκπομπή Saturday Night.

Η Dana μετά την επίθεση αυτή επέζησε με το 60% του σώματός της να έχει υποστεί εγκαύματα τρίτου βαθμού. Κατάφερε όμως να σταθεί και πάλι στα πόδια της, να μην χάσει το κουράγιο της και τη θέληση για ζωή και με ένα καινούριο πρόσωπο να ξεκινήσει ξανά.

Τα τραύματά της όσο κι αν δεν φαίνονται πλέον μετά την αποκατάσταση της έχουν μείνει ανεξίτηλα στην ψυχή και μέσα από αυτά είναι που βρίσκει τη δύναμη να μεταφέρει το ισχυρό μήνυμά της: «ελπίζω ότι αυτό που θα δούνε θα είναι αντοχή, δύναμη, αυτοπεποίθηση, σεβασμός, θάρρος και αποφασιστικότητα».