SCORPIOS Seaside Hotel: ‘’Πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια με φόντο το Σαρωνικό ‘’(ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία από τις πιο ειδυλλιακές περιοχές του Πειραιά, αγαπημένη βόλτα με τα πόδια για τους Πειραιώτες και όχι μόνο, με απλόχερη θέα στα καταγάλανα νερά του Σαρωνικού κόλπου, είναι η Πειραϊκή. Για τη διαμονή σας στην περιοχή, ιδανικό ξενοδοχείο με σύγχρονη διακόσμηση αποτελεί το SCORPIOS  Seaside Hotel.

  

    

Το ξενοδοχείο διαθέτει ανακαινισμένα δωμάτια που καλύπτουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών. Προσφέρει:

  • Οικογενειακά Δωμάτια
  • Δωμάτια για μη καπνίζοντες
  • Economy Δίκλινο Δωμάτιο
  • Junior/ Deluxe Junior σουίτα
  • Νυφική σουίτα

Βασικές υπηρεσίες του ξενοδοχείου είναι η καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας, η φύλαξη αποσκευών σε ειδικό χώρο, η 24ωρη ρεσεψιόν, το πρωινό στο δωμάτιο και η δωρεάν πρόσβαση στο         Wifi-Internet. Υπάρχει δυνατότητα ακόμη να σας εξυπηρετήσουν μεταφέροντάς σας στον επιθυμητό προορισμό σας ή και από/ προς το αεροδρόμιο ( με επιπλέον χρέωση).

Η Διοίκηση του ξενοδοχείου έχοντας οικολογική συνείδηση, αντικαθιστά τον ιματισμό των δωματίων κάθε δύο μέρες, με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και νερού.

Τα περισσότερα δωμάτια διαθέτουν βεράντες με θέα στη θάλασσα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση με καλωδιακά κανάλια, κλιματισμό, θέρμανση, θυρίδα ασφάλειας και στεγνωτήρα μαλλιών (κατόπιν αιτήματος).

Η προνομιακή τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα γραφικά ουζερί αλλά και στις ψαροταβέρνες της Πειραϊκής με θέα τη θάλασσα, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, χταποδάκι στα κάρβουνα με ουζάκι ή κρασί. Επίσης λίγα χιλιόμετρα μακριά βρίσκεται  το κέντρο του Πειραιά που προσφέρει περισσότερες επιλογές διασκέδασης (καφετέριες, μπαρ, κλαμπ  κλπ)

Οι τιμές είναι προνομιακές σε σχέση με την υψηλή ποιότητα που προσφέρει το ξενοδοχείο.

 

 

Διεύθυνση: Ακτή Θεμιστοκλέους 156Α

Τηλέφωνο κρατήσεων:  210 4524751