ΤΩΡΑ: Σε ποιες περιοχές βρέχει και πού ρίχνει χαλάζι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σφοδρές καταιγίδες πλήττουν και τον Πειραιά αυτήν την ώρα.

Η σφοδρή κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες ενώ ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση για προβλήματα στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση:

Οι πόλεις που θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα είναι η Καρδίτσα, η Λάρισα, η Πτολεμαϊδα, η Κοζάνη, η Θεσσαλονίκη, οι Σέρρες, η Καβάλα, η Ξάνθη και αργότερα η Κομοτηνή, η Αλεξανδρούπολη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. 
Καλύτερος σχετικά θα είναι ο καιρός στις νοτιότερες ηπειρωτικές περιοχές όμως και εκεί, το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και μπόρες κυρίως στις ορεινότερες περιοχές. 

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 3 με 5 μποφόρ και δυτικοί - βορειοδυτικοί στα δυτικά και νότια με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 14 εως 25 βαθμούς, στα κεντρικά από 16 εως 27 βαθμούς και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 18 εως 26 βαθμούς κελσίου. 

Στην Αττική περιμένουμε αρχικά αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και στα ανοιχτά τοπικά εως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 16 εως 26 βαθμούς κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις που θα είναι πυκνότερες το μεσημέρι και το απόγευμα με βροχές και μπόρες κυρίως στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 14 εως 25 βαθμούς κελσίου.

Πηγή: athensmagazine.gr

Διαβάστε επίσης:

ΤΩΡΑ: Άνοιξαν οι ουρανοί στον Πειραιά (Βίντεο)