Αλέξης Τσίπρας: Βόλτα στα χιόνια με τη Μπέτυ Μπαζιάνα και την Όλγα Γεροβασίλη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρωτοχρονιά στα… χιόνια για το πρωθυπουργικό ζεύγος και την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη. Οι φωτογραφίες που τράβηξε ο Αλέξης Τσίπρας από τα παγωμένα Τζουμέρκα.

Μίνι απόδραση στο χωριό από το οποίο κατάγεται έκανε για τις μέρες της Πρωτοχρονιάς ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα παιδιά τους. Μαζί τους, στο Αθαμάνιο της Άρτας και η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Εκείνη ήταν μάλιστα που ανέβασε, στο λογαριασμό της στο twitter, φωτογραφίες από τη βόλτα τους στη χιονισμένη πλατεία του χωριού. Ο χώρος είναι καλυμμένος από χιόνι και τα χαμόγελα περισσεύουν.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν… πανέτοιμος για τις καιρικές συνθήκες που προκάλεσε στην περιοχή η επέλαση της κακοκαιρίας «Σοφία». Φορούσε χοντρές ειδικές μπότες και χοντρό μπουφάν. Με χοντρό μπουφάν για να προστατευθεί από το κρύο ήταν… εξοπλισμένη και η Μπέτυ Μπαζιάνα, που φόρεσε και την κουκούλα της.

Φωτογραφία twitter Όλγα Γεροβασίλη

Αντίθετα, η Όλγα Γεροβασίλη πιάστηκε… απροετοίμαστη, αφού δεν είχε κουκούλα το μπουφάν της. Αλλά είχε κασκόλ και το έριξε στο κεφάλι της.

Πριν τη βόλτα στο χιονισμένο Αθαμάνιο, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ανεβάσει φωτογραφίες, στο λογαριασμό του στο Instagram, από παγωμένους καταρράκτες στα Τζουμέρκα. Έτσι ευχήθηκε «καλή χρόνια».

View this post on Instagram

Καλή χρονιά από τους παγωμένους καταρράκτες με τους σταλακτίτες στα Τζουμέρκα.

A post shared by Alexis Tsipras, Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras) on Jan 2, 2019 at 9:56am PST

Πηγή: www.newsit.gr