“Σιγά μην το βουλώσω, σιγά μην φοβηθώ” -Συνέντευξη Νίκου Νικολόπουλου στην εφημερίδα espresso

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνέντευξη του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητου Βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου φιλοξενεί σήμερα η εφημερίδα espresso

Ο Χριστιανοδημοκράτης Βουλευτής, με την γνωστή ατίθαση "γλώσσα" του, στηλίτευσε την ενδοτικότητα των "εμπνευστών" της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ υποστήριξε ότι για να καταλάβει κανείς τον "τυφλό" Αλβανικό εθνικισμό πρέπει να ταξιδέψει στην Αλβανία, όπως έπραξε ο ίδιος που βρέθηκε στους Βουλιαράτες για το μνημόσυνο του ηρωικού Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής χαρακτηρίζει τους κυβερνώντες "γιαλαντζί" προοδευτικούς, ενώ "περιποιείται¨και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που ευαγγελίζεται διεύρυνση της παράταξης, με "σκελετούς" από το "βρώμικο"΄ χρονοντούλαπο του εκσυγχρονισμού, της περιόδου Σημίτη.

Για την φημολογούμενη συνεργασία του με την Ένωση Κεντρώων υποστήριξε ότι δεν έχει κάνει κάποια επίσημη κουβέντα με τον Πρόεδρό της Βασίλη Λεβέντη.

"Σιγά μην το βουλώσω, σιγά μην φοβηθώ" είναι μεταφορικά και πραγματικά, η αρχή, η μέση και το τέλος της συνέντευξης Νικολόπουλου στην Βίβιαν Μπενέκου, καθώς απαντά σε κάθε ερώτηση χωρίς καθωπρεπισμούς και χωρίς να εξωραίζει και να στρογγυλεύει το περιεχόμενο των απόψεων του.