Μυστήριο με την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ – Σε αντιφάσεις η μητέρα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυς Μπορίσοβα η οποία χάθηκε στις 21 Απριλίου από το κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα από την Ομόνοια.

Ερωτηματικά προκαλεί στους ειδικούς το γεγονός ότι η μητέρα της Άννυς έχει πέσει σε αντιφάσεις σε σχέση με το πού και πότε εξαφανίστηκε η κόρη της.

Την καταγγελία έκανε η ίδια 25χρονη μητέρα, το μεσημέρι της 24ης Απριλίου, στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας, σύμφωνα με την οποία εξαφανίστηκε η τετράχρονη κόρη της, μαζί με τη γυναίκα στην οποία την είχε εμπιστευθεί για να τη φυλάει όσο θα έλειπε στη Σόφια.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, η ίδια υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι εμπιστεύθηκε την κόρη της σε μία γνωστή της, επίσης από τη Βουλγαρία, προκειμένου να την κρατήσει για όσο διάστημα εκείνη θα απουσίαζε, ενώ της αγόρασε ένα καρτοκινητό τηλέφωνο για να επικοινωνεί μαζί της.

Παράλληλα, ισχυρίζεται, ότι όταν επικοινώνησε τελευταία φορά με τη νεαρή γυναίκα, εκείνη της απάντησε ότι έχασε την 4χρονη. Στη συνέχεια, πάντα όπως υποστηρίζει η 25χρονη μητέρα, η νεαρή γυναίκα απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούσαν.

Αίσθηση προκαλεί στις Αρχές το γεγονός ότι η μητέρα γνωρίζει μόνο το μικρό όνομα της φίλης στην οποία εμπιστεύθηκε την κόρη της.

Για την εξαφάνιση της τετράχρονης έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία αναζήτησης «Amber Alert», ενώ ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελέας ανηλίκων.

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε η μητέρα αλλά και ο Πρόεδρος του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού»:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

[iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x2o5cea" allowfullscreen ]
Real.gr ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 4ΧΡΟΝΗΣ από realmedialive