Ειδικοί Φρουροί για "έλεγχο" αστυνομικού από Ρουβίκωνα: Είναι κατάντια.

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την οργισμένη αντίδραση του Σωματείου Ειδικών Φρουρών προκαλεί η πρωτοφανής ενέργεια μελών του Ρουβίκωνα να κάνουν έλεγχο σε... αστυνομικούς!

Ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, χαρακτηρίζει τον Ρουβίκωνα «κράτος εν κράτει» για το οποίο αυτοί που φταίνε «είναι πολύ ψηλά». Ο ίδιος, μιλώντας στο Newsit.gr σημειώνει πως οι συνάδελφοί του στους οποίους έκανε έλεγχο ο Ρουβίκωνας δεν μπορούσαν να αντιδράσουν, έχοντας απέναντί τους 20 κουκουλοφόρους.

«Σαν σωματείο ειδικών φρουρών φωνάζουμε εδώ και τέσσερα χρόνια για το ‘κράτος Εξαρχιστάν‘. Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης είναι να δούμε πριν από λίγο καιρό ανθρώπους που μας παρουσιάστηκαν σαν Ρουβίκωνας να κατεβαίνουν με όπλα και να είναι η πολιτοφυλακή των Εξαρχείων. Δεν ίδρωσε το αυτί κανενός τότε. Οι συνάδελφοι δεν μπορούσαν να κάτι. Αυτοί που φταίνε είναι πολύ ψηλά. Ο συνάδελφός μου επέδειξε την αστυνομική του ταυτότητα, αλλά δεν μπορούσε ο ίδιος έχοντας απέναντι 20 κουκουλοφόρους να κάνει κάτι διαφορετικό. Αυτή είναι η κατάντια και η κατάσταση που επικρατεί. Ο Ρουβίκωνας είναι πλέον κράτος εν κράτει», μας είπε ο κ. Μαυροειδάκος.

Ακούστε τη δήλωσή του στο Newsit.gr:

Απίστευτο! Μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν έλεγχο σε… αστυνομικούς στου Ζωγράφου!

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες στην περιοχή του Ζωγράφου, όταν μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν… έλεγχο σε δυο άτομα τα οποία βρίσκονταν έξω από το σπίτι μέλους της συλλογικότητας!

Αυτός βλέποντας τις κινήσεις των αστυνομικών, χωρίς να γνωρίζει την ιδιότητά τους, ειδοποίησε τους συντρόφους του στον Ρουβίκωνα, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και άρχισαν να τους κάνουν έλεγχο και ερωτήσεις για το τι κάνουν εκεί.

Τελικά όπως φαίνεται και στο βίντεο ο ένας από τους δυο αναγκάστηκε να αποκαλύψει την ιδιότητά του και τους έδειξε την αστυνομική του ταυτότητα, με το συμβάν να λήγει σε ήρεμο κλίμα!

Μάλιστα ακούγονται καθαρά οι συνομιλίες ανάμεσα στις δυο πλευρές με τα μέλη της συλλογικότητας να ζητούν από τους αστυνομικούς να μεταβιβάσουν στους προϊστάμενούς τους,  να μην έρχονται με… πολιτικά οι αστυνομικοί και να παρακολουθούν τα σπίτια τους!

Αυτό γιατί έχουν γίνει πολλές φορές στόχοι ακροδεξιών επιθέσεων και μπορεί να συμβεί κανένα ατύχημα!

Δείτε το απίστευτο βίντεο!

Πηγή: www.newsit.gr