Τον πάτησαν με το περιπολικό σε καταδίωξη – Υποψίες ότι σκότωσε τη σύντροφό του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι αρχές πάτησαν στην καταδίωξη τον 33χρονο Adam Nolin που θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης συντρόφου του Tia Mae Randal στο Μίσιγκαν.

Ο 33χρονος Adam Nolin κατηγορείται πλέον για πέντε κακουργήματα, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης με σκοπό τη δολοφονία.

Νοσηλεύεται πλέον σε νοσοκομείο για τα τραύματά του αφού τον πάτησε περιπολικό ενώ έριχνε πυρά στους αστυνομικούς σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τον δρόμο.

«Η κατάληξη δεν είναι η φυσιολογική αλλά δεν είναι και πρωτοφανές. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και πρέπει να τον φέρουμε ενώπιον της δικαιοσύνης. Οι δικαστές θα κρίνουν τι θα συμβεί» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας James Maguffee.

Το πτώμα της κοπέλας του βρέθηκε στο Creekside Estates Mobile Home Park το πρωί της Πέμπτης. Είχε πεθάνει από μια σφαίρα.

Οι αρχές θεώρησαν βασικό ύποπτο τον Nolin μετά τον εντοπισμό του πτώματος της μητέρας δύο παιδιών.

Είχε εκδοθεί ειδοποίηση για την επικινδυνότητά του, δίνοντας περιγραφή του. Εντοπίστηκε το φορτηγό του και ενώ προσπάθησαν να τον συλλάβουν ξέφυγε και συνέχισε πεζός στον δρόμο.

Σε βίντεο που τράβηξε περαστικός φαίνεται το περιπολικό τη στιγμή που περνάει πάνω από το σώμα του υπόπτου.

Ο 33χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση και θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι να μεταφερθεί στη φυλακή του Kent County.

Πηγή: Sun