Στον Πάνο Καμμένο τη Δευτέρα ο Προκόπης Παυλόπουλος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, στο «Στρατόπεδο Παπάγου» θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 16 Μαρτίου ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος ως γνωστόν ορκίζεται και αναλαμβάνει τα νέα του υψηλά θεσμικά καθήκοντα αύριο στη Βουλή, στην πρώτη του ουσιαστικά δημόσια παρουσία με τη νέα του ιδιότητα.

Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον νέο Διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου του, Αντιπτέραρχο (Ι) Γρηγόρη Πρεζαράκο, έναν «Φαντομά» από τα αεροπορικά του «γεννοφάσκια» και – ως Σμήναρχο – διατελέσαντα εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΑ, θα φτάσει στο ΥΠΕΘΑ στις 12:30.

Η επίσκεψή του αυτή στο συγκεκριμένο υπουργείο σηματοδοτεί αφενός την τιμή που αποδίδει ο πρώτος της τάξει πολίτης της χώρας προς τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και την προσωπική φιλοσοφία και αξιακή τοποθέτηση του Καθηγητή Προκόπη Παυλόπουλου προς τους εν στολή Έλληνες πολίτες και το έργο που αυτοί επιτελούν και προσφέρουν σε όλους μας.

Τον νέο Πρόεδρο θα υποδεχτεί σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, ο ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος και ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας, καθώς και η αντίστοιχη στρατιωτική των ΕΔ με επικεφαλής τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και, συμφώνως με τον ως τώρα προγραμματισμό, θα περιλαμβάνει λεπτομερή απόρρητη ενημέρωση για τη σημερινή κατάσταση των ΕΔ της χώρας και εν συνεχεία παράθεση γεύματος από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία προς τιμήν του νέου Προέδρου.

Πηγή: parapolitika.gr