

Σε ένα μεγάλο εργοτάξιο έχει μετατραπεί τους τελευταίους μήνες ο Πειραιάς λόγω των έργων για τα μέσα μεταφοράς που πρόκειται να έρθουν στην πόλη.
Ακόμα και τα έργα όμως, που έχουν κλείσει αρκετά πεζοδρόμια και δρόμους, δεν στάθηκαν εμπόδιο στους οδηγούς οι οποίοι βρίσκουν δεκάδες τρόπους ώστε να παρκάρουν τα οχήματά τους ακόμα και μπροστά, δίπλα ή...μέσα σ'αυτά.
Το σκηνικό γνωστό...
Αυτοκίνητα σταθμευμένα και "διπλοσταθευμένα" δίπλα στα προστατευτικά συρματοπλέγματα, μηχανάκια ακόμα και μέσα στα ίδια τα σημεία που γίνονται τα έργα και όλα αυτά σε ώρες αιχμής.
Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση είναι πως οι οδηγοί, κοντεύουν να κάνουν συνήθεια, το ΤΡΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ στην Βασιλέως Γεωργίου, κάτι που σημαίνει πως σε έναν από τους κεντρικότερους οδικούς άξονες του Πειραιά, τα οχήματα έχουν μόνο μια λωρίδα ελεύθερη για να κινηθούν.
