Φωτιά στο Ελευθέριος Βενιζέλος: Η ανακοίνωση της ΑΝΕΚ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δυο τηλεφωνικές γραμμές στις οποίες μπορούν να καλούν οι επιβάτες του πλοίου Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά στο γκαράζ, έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΝΕΚ.

Όταν ξέσπασε η φωτιά στο Ελευθέριος Βενιζέλος, το πλοίο της ΑΝΕΚ ήταν έξω από την Ύδρα καθώς είχε ξεκινήσει το ταξίδι του με προορισμό τα Χανιά. Η πυρκαγιά ξέσπασε στο γκαράζ Νο3 με τα φορτηγά.

Όταν το πλοίο έφτασε στον Πειραιά, το αμπάρι δεν μπορούσε να ανοίξει αφού συνεχίστηκε η επιχείρηση κατάσβεσης. Οι επιβάτες άφησαν τα στοιχεία τους για να ενημερωθούν από την εταιρία προκειμένου να παραλάβουν τα αυτοκίνητα κι άλλα πράγματα που αναγκάστηκαν να αφήσουν στο πλοίο.

Όπως αναφέρει η ΑΝΕΚ, μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 210 4197470 και 210 4197420.
Η ανακοίνωση της ΑΝΕΚ για τη φωτιά στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Στις 28/08 και ώρα 23:45 εκδηλώθηκε φωτιά στο γκαράζ νούμερο 3 με τα φορτηγά, στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Χανιά.

Οι μηχανισμοί πυρόσβεσης του πλοίου λειτούργησαν άμεσα και η φωτιά ετέθη υπό έλεγχο από το πλήρωμα. Το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά με ίδια μέσα.

Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς και η εταιρία μεριμνά για την εξυπηρέτηση των άμεσων αναγκών τους και την συνέχεια του ταξιδιού τους.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 4197470 και 210 4197420.