ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Υποψήφιος με τον Γιάννη Μώραλη ο Δικηγόρος

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Τμήμα Εκβιαστών ανέλαβε την υπόθεση της τρομακτικής έκρηξης έξω από νεοκλασικό κτίριο που στεγάζονται πολύ γνωστά δικηγορικά γραφεία του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, στόχος της πιθανότατα προειδοποιητικής τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού, ήταν το μεγάλο δικηγορικό γραφείο που στεγάζεται στο κτίριο της συμβολής των οδών Φιλελλήνων και Νοταρά.

Μάλιστα, το εν λόγω δικηγορικό γραφείο το οποίο ασχολείται με θέματα ναυτικού δικαίου και έχει σχέσεις με τις μεγαλύτερες εξοπλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και όχι μόνο, διευθύνεται από τον πατέρα και τον υιό-έγκριτους νομικούς.

Ο πατέρας είναι διακεκριμένος νομικός σε θέματα ναυτικού δικαίου και κατέχει και η θέση του "διαιτητή" σε μεγάλες υποθέσεις.

Ο δε γιος αξίζει να αναφερθεί ότι ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Το πόρισμα του Τμήματος Εκβιαστών αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο τρόπος και ο τόπος της επίθεσης προκαλούν πλειάδα ερωτηματικών.

Το γεγονός δε ότι της υπόθεσης έχει επιληφθεί το Τμήμα Εκβιαστών αναδεικνύει τις ιδιαίτερες πτυχές που πιθανότατα έχει η συγκεκριμένη υπόθεση.