Στο CAS η Σπόρτινγκ. Ζητά 40 εκατομμύρια από τον Ολυμπιακό για τον Ποντένσε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να μην χάσει τσάμπα παίκτες που έφυγαν από την ομάδα το φετινό καλοκαίρι. Η πορτογαλική ομάδα προσέφυγε στο CAS και ζητά μεταξύ άλλων 40 εκατομμύρια ευρώ από τον Ολυμπιακό για τον Ποντένσε.

Στα άκρα φτάνει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προκειμένου να μην χάσει τσάμπα παίκτες που έφυγαν από την ομάδα το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με το BBC, η πορτογαλική ομάδα προσέφυγε στο CAS για τις υποθέσεις των Ρουί Πατρίσιο, Ζέλσον Μαρτίνς και Ντάνιελ Ποντένσε.

Οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ ζητούν χρηματική αποζημίωση συνολικού ύψους 197 εκατ. ευρώ. Οι Πορτογάλοι αξιώνουν 57 εκατ. ευρώ για τον Ρουί Πατρίτσιο που πήρε η Γουλβς, 100 εκατ. ευρώ για τον Μαρτίνς που απέκτησε η Ατλέτικο Μαδρίτης και 30-40 εκατ. ευρώ για τον Ποντένσε, ο οποίος πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποστηρίζει ότι ο Ποντένσε (σ.σ. και οι άλλοι δύο παίκτες) κακώς έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στον Ολυμπιακό, γι’ αυτό και ζητούν ένα τεράστιο ποσό από τους «ερυθρόλευκους». Δεν αποκλείεται ένας εξωδικαστικός συμβιβασμός ανάμεσα στις ομάδες, προκειμένου οι υποθέσεις να μην φτάσουν στα άκρα.

Πηγή: www.newsit.gr