Αστυνομικός πυροβολεί μέσα από το παρμπρίζ του για να σκοτώσει ύποπτο για φόνο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σενάριο από ταινία δράσης: ένας αστυνομικός παίρνει τα 2 του χέρια από το τιμόνι για να πυροβολήσει ένα αυτοκίνητο γεμάτο κακούς μέσα από το παρμπρίζ του σε ένα απίστευτο ανθρωποκυνηγητό.

Ωστόσο, αυτό συνέβη στην πραγματικότητα στο Λας Βέγκας όταν οι αστυνομικοί Ουίλιαμ Ουμάνα και Πωλ Σόλομον κυνηγούσαν τους ύποπτους για φόνο Ρενέ Νούνιεζ και Φιντέλ Μιράντα.

Το περιστατικό συνέβη στις 11 Ιουλίου όταν ο 25χρονος Τόμας Ρομέρο πυροβολήθηκε πολλές φορές στο στήθος και πέθανε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων στην βόρεια πλευρά της πόλης.

Δείτε το βίντεο

Η αστυνομία του Λας Βέγκας έδωσε στην δημοσιότητα το βίντεο που ο αστυνομικός πυροβολεί μέσα από το παρμπρίζ του για να πιάσει του υπόπτους.

Σε κάποιο σημείο ο αστυνομικός βγάζει και τα 2 του χέρια από το τιμόνι, ενώ το αυτοκίνητο κινείται ακόμα για να πυροβολήσει.

Ο 30χρονος Ρενέ Νούνιεζ (αριστερά) πυροβολήθηκε κατά την διάρκεια του κυνηγητού και συνελήφθη αργότερα. Ο 22χρονος Φιντέλ Μιράντα (δεξιά) πυροβολήθηκε από τους αστυνομικούς και πέθανε.

Ο 25χρονος Τόμας Ρομέρο ήταν πατέρας ενός 5χρονου κοριτσιού.

Και οι 2 ύποπτοι προσπάθησαν να διαφύγουν με τα πόδια μέχρι που ο 22χρονος Φιντέλ πυροβολήθηκε από τους αστυνομικούς.

Ο 30χρονος Νούνιεζ βρίσκεται στην φυλακή και αντιμετωπίζει 2 κατηγορίες δολοφονίας, 3 για απόπειρα δολοφονίας αστυνομικού και μια για ανυπακοή σε αστυνομικό που οδήγησε σε θάνατο.

Το όπλο με το οποίο ο Νούνιεζ πυροβόλησε τους αστυνομικούς.

[dailymail]