O Γιάννης Μώραλης στην κοπή της πίτας του ΕΒΕΠ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίταςτου Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το παρών ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος, Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι του Δήμου.

Μιλώντας σε μέσα μαζικής ενημέρωσης ο κ. Μώραλης δήλωσε:

«Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά είναι από τους σημαντικότερους φορείς της πόλης. Τα σημερινά προβλήματα στη χώρα αλλά και στον Πειραιά μπορούν να ξεπεραστούν μέσα από συνεργασίες, συναινέσεις μέσα από συζητήσεις, μέσα από διαφωνίες αλλά με ένα επίπεδο. Έτσι θα κινηθούμε σε όλη την πενταετία, τουλάχιστον εγώ ως Δήμαρχος αλλά και η δημοτική αρχή. Θέλουμε να συνεργαστούμε για να επιτύχουμε τους στόχους μας και να βρούμε δρόμους ανάπτυξης για την πόλη μας. Για αυτό πρέπει όλο μας να δουλέψουμε. Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας αλλά νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Δημοσιογράφος: «Οι φορείς λένε ότι η αγορά έχει νεκρώσει στην προεκλογική περίοδο. Το έχετε διαπιστώσει και εσείς αυτό στον Πειραιά; Ποια είναι η γνώμη σας»;

«Οι έμποροι και οι καταστηματάρχες περίμεναν σε όλη τη χώρα να δουλέψουν τις γιορτές. Έκαναν υπομονή 10-11 μήνες. Δυστυχώς, η προκήρυξη των εκλογών έφερε ένα πάγωμα στην αγορά το οποίο κόστισε στα καταστήματα. Ας ελπίσουμε όταν τελειώσει η εκλογική διαδικασία και αναδειχθεί η βούληση των πολιτών της χώρας να έχουμε ένα καλύτερο αύριο».