Αγγελόπουλοι: "Κορυφαία ομάδα της 10ετίας ο Ολυμπιακός"

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Φενέρμπαχτσε δεν κατάφερε να πάρει το δεύτερο διαδοχικό της τίτλο στη Euroleague και αυτό επιβεβαίωσε τη μοναδικότητα του επιτεύγματος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τους προέδρους της ομάδας, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε το 2013 μία back2back κατάκτηση της Euroleague, κάτι που δεν έχει επαναληφθεί μέχρι και σήμερα, μετά και την αποτυχία της Φενέρμπαχτσε στον τελικό του Βελιγραδίου.

Με αφορμή αυτό το γεγονός μάλιστα, ο αδερφοί Αγγελόπουλοι εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία επισημαίνουν το μέγεθος του επιτεύγματος των «ερυθρολεύκων», ενώ χαρακτηρίζουν τους Πειραιώτες «κορυφαία ομάδα της Euroleague από το 2009 έως το 2018».
Η ανακοίνωση των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού

«Είμαστε περήφανοι για ότι έχουμε πετύχει με τον Ολυμπιακό μας την τελευταία δεκαετία. Δυο τρόπαια, με το μοναδικό επίτευγμα της back2back κατάκτησης της κορυφής της Ευρώπης, πέντε τελικοί και έξι Final 4. Διακρίσεις που μας κατατάσσουν πλέον, ως την κορυφαία ομάδα της Euroleague από το 2009 έως το 2018.

Αυτό το ιστορικό επίτευγμα γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό αν αναλογιστούμε ότι ο προϋπολογισμός της ομάδας του Ολυμπιακού ήταν ο χαμηλότερος μεταξύ των βασικών ανταγωνιστών του. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνετέλεσαν σ’ αυτό τον άθλο.

Παναγιώτης & Γιώργος Αγγελόπουλος»