Η Μέγκαν Μαρκλ "μίλησε". Η ανακοίνωση για το μπάχαλο με τον πατέρα της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με μια λιτή ανακοίνωση, η Μέγκαν Μαρκλ, μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, "έσπασε" τη σιωπή της και μίλησε για το μπέρδεμα που έχει γίνει με την παρουσία του πατέρα της στο γάμο της.

Τις τελευταίες μέρες δημιουργήθηκε ένα (επιεικώς) αλαλούμ με το αν ο Τόμας Μαρκλ θα συνοδεύσει την κόρη του Μέγκαν στο γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, το προσεχές Σάββατο. Σήμερα, δυο μέρες πριν από τη μεγάλη… στιγμή, η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια.

Το έκανε με μια γραπτή ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το παλάτι του Κένσινγκτον, την επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Χάρι και συντόμως της ίδιας της 36χρονης ηθοποιού.
Μέγκαν Μαρκλ: Ο πατέρας μου δεν θα είναι στο γάμο

«Δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν θα είναι παρών στο γάμο. Πάντα ενδιαφερόμουν για τον πατέρα μου και ελπίζω να του δοθεί ο χώρος που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες για τα γενναιόδωρα μηνύματα συμπαράστασης. Να ξέρετε πόσο πολύ ο Χάρι κι εγώ ανυπομονούμε να μοιραστούμε την σπουδαία μέρα μας μαζί σας το Σάββατο».

Αυτή ήταν η λιτή ανακοίνωση από την Μέγκαν Μαρκλ. Από την οποία, φυσικά, απουσιάζει κάθε αναφορά στο θέμα των στημένων φωτογραφιών του πατέρα της αλλά και από όσα της καταλογίζει η ετεροθαλής αδερφή της, Σαμάνθα.

Πηγή: www.newsit.gr