Βίντεο – φρίκη. "Μπούκαρε" στο κομμωτήριο που ήταν η γυναίκα του και την κατέσφαξε με ένα κατσαβίδι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα συνέβησαν σε ένα κομμωτήριο στο Μανχάταν. Βίντεο που είδε το "φως" της δημοσιότητας, δείχνει έναν άνδρα να μπαίνει μαινόμενος και να κατασφάζει με ένα μαχαίρι μια γυναίκα που καθόταν και έφτιαχνε τα μαλλιά της.

Πρόκειται για τον 66χρονο Χοσέ Καστίγιο, ο οποίος επιτέθηκε με μανία στην 38χρονη σύζυγό του, που προσπαθούσε να ξεφύγει από τα βαριά χτυπήματα του δράστη.

Το βίντεο δείχνει το ζευγάρι σε μια σκληρή μάχη από την μια άκρη του κομμωτηρίου στην άλλη, διαλύοντας ότι βρίσκει μπροστά του, αφού ο Χοσέ ήταν αποφασισμένος να κάνει ότι είχε αποφασίσει να κάνει.

Η γυναίκα προσπαθεί να ξεφύγει, και δέχεται την πρώτο χτύπημα με το κατσαβίδι. Αρχίζει να τρέχει για να ξεφύγει, με τον 66χρονοι να την κυνηγά και να της καταφέρνει και άλλα χτυπήματα.

Μέσα σε όλα αυτά ο κομμωτής, έντρομος προσπαθεί να τον τραβήξει και να σταματήσει το αποτρόπαιο έργο του. Η γυναίκα έμεινε αιμόφυρτη στο πεζοδρόμιο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο κομμωτής που την επισκέφτηκε περιέγραψε την κατάστασή της «πολύ άσχημη».

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα και βρίσκεται σε διάσταση, ενώ έχει και μια 5χρονη κόρη, ενώ ο Χοσέ Καστίγιο ακόμα αναζητείται.

Πηγή: mirror.co.uk