Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τους ΡΟΜΑ στον Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τους ΡΟΜΑ σε ολόκληρο τον Πειραιά - Ανύπαρκτη η Δημοτική Αρχή και σε αυτό το ζήτημα - Το μισό αστυνομικό δελτίο αφορά σε περιστατικά με αθίγγανους 

Διαστάσεις μάστιγας τείνει να πάρει το φαινόμενο της ραγδαίας αύξησης του πληθυσμού των ΡΟΜΑ τόσο στο κέντρο όσο και στης γειτονιές του Πειραιά.

Καθημερινά, η ελληνική αστυνομία απασχολείται με περιπτώσεις παραβατικότητας των ΡΟΜΑ στον ευρύτερο Πειραιά, με κλοπές, παρενοχλήσεις, ληστείες κλπ.

18B28B63-77FB-433E-B8AE-0C8233080561

Τελευταίο περιστατικό αυτό που αποκάλυψε το Piraeus Press για 15μελή ομάδα ΡΟΜΑ με δυο φορτηγάκια που περιεργάζονταν σκάφη στον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ.

Ιδίως σε γειτονιές όπως η Παλιά Κοκκινιά και τα Καμίνια, το φαινόμενο έχει πάρει ανεξέλεγκτη τροπή.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Χαρακτηριστική η απουσία του Γιάννη Μώραλη και σε αυτό το σοβαρό θέμα που προκαλεί καθημερινά σημαντικά προβλήματα στους Πειραιώτες.

Ανύπαρκτη η Δημοτική Αστυνομία και καμία συνεννόηση της Δημοτικής Αρχής με την ΕΛΑΣ για το φαινόμενο των ΡΟΜΑ που έχουν κατακλύσει το Λιμάνι.

Καλό θα είναι ο Δήμαρχος Πειραιά να πάψει να ασχολείται με τις εσωκομματικές Εκλογές της ΝΔ στον Πειραιά και να ασχοληθεί με τα σοβαρά ζητήματα που μαστίζουν την πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΝΔ Α ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΔΕ: Καταγγέλουν παρέμβαση του Γιάννη Μώραλη – Έντονη δυσαρέσκεια Κυριάκου Μητσοτάκη