Νανά Καραγιάννη: Το συγκινητικό της μήνυμα για τα Χριστούγεννα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Νανά Καραγιάννη μας συγκίνησε με το μήνυμά της…

Πέρασε όμορφα φετινά Χριστούγεννα από οτι μπορούμε να δούμε στα social media, ενώ δείχνει να πατάει πλέον γερά στα πόδια της. Συγκεκριμένα είχε αναφέρει και η ίδια «Greeks know how to eat and celebrate,αυτό δεν το αμφισβητεί ούτε η γρουσούζα Μέρκελ-μέρες που είναι»!

Στα πλαίσια της δουλειάς της λοιπόν και με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση, έκανε ανάρτηση για τη μοναδική πρωτοβουλία γνωστού κομμωτηρίου, για δωρεά μαλλιών! Η Νανά έγραψε στο blog της μετά τις πρώτες τέτοιες κινήσεις:

«Είναι τόσο συγκινητικό όταν με χαρά είδα μικρά παιδιά,ολόκληρες οικογένειες, Δεσποινίδες και Κυρίες να δωρίζουν χωρίς 2η σκέψη τα μαλλιά τους για τον ιερό αυτό σκοπό!Το χαμόγελο τους και το πόσο περήφανοι και ικανοποιημένοι ένιωσαν μετά απο αυτή την τόσο απλή,σχεδόν καθημερινή για εμάς κίνηση που τα γενναία παιδάκια που μάχονται κατά του καρκίνου είναι δώρο ελπίδας και ανακούφισης! Σοκαρίστηκα όταν έμαθα πόσο ακριβές είναι οι περούκες για αυτό τον σκοπό,αδύνατον μια οικογένεια μέσα στα τόσα ακόμη έξοδα και τον πόνο της να αντεπεξέλθει σε κάτι τέτοιο.Αν όμως η ψυχολογία αυτών των Αγγελουδιών δεν είναι η καλύτερη δυνατή, πως περιμένουμε να δώσουν μια μάχη που κάνει και τους πιο δυνατούς να λυγίζουν?»