Σύμβουλος Ερντογάν: Μαζέψαμε όλες τις ελληνικές σημαίες από τις βραχονησίδες



Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Ο γνωστός για την προκλητική ρητορική του έναντι της Ελλάδας Γιγκίτ Μπουλούτ, ο σύμβουλος του Ερντογάν που του αρέσει να επειλεί συχνά πυκνά τους Έλληνες, αυτή τη φορά λέει ότι οι τουρκικές δυνάμεις όχι απλά έφτασαν 55 χιλιόμετρα μέσα στην Ελλάδα, αλλά ότι κατέβασαν από τιος βραχονησίδες όλες τις σημαίες.

Ο Γιγκίτ Μπουλούτ μάλιστα λέει ότι υπάρχει και το σχετικό βίντεο. Φαίνεται ότι το ζήτημα με τις ελληνικές σημαίες στις βραχονησίδες πέριξ των Φούρνων έχει ενοχλήσει πολύ τους Τούρκους και φαίνεται ότι θα το χρησιμοποιήσουν και προεκλογικά. Ο σύμβουλος του Ερντογάν τώρα λέει ότι επρόκειτο για μια μυστική επιχείρηση και πως υπάρχουν και αποδείξεις τις οποίες μάλιστα οι τουρκικές αρχές τις έδωσαν και στην Ελλάδα!

#Turkey‘s military collected all #Greece flags planted on disputed islets and rocks in Aegean Sea overnight and shared the video footages of secret operation with Greek gov’t later, claims #Erdogan‘s chief aide Yigit Bulut. pic.twitter.com/4jjEdO1LBp

— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) 23 Απριλίου 2018

Πηγή: www.newsit.gr