“Μυστικός Δείπνος” Καρατζαφέρη-Βαΐτση-Ρακιντή στον Πειραιά (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απογευματάκι Κυριακής και ο Πρόεδρος Γιώργος Καρατζαφέρης επίλεξε τον Πειραιά για δείπνο με καλούς και έμπιστους φίλους!

Στην εκλεκτή παρέα του Προέδρου του ΛΑΟΣ, ο τ. Βουλευτής Α' Πειραιά & Νήσων Βαΐτσης Αποστολάτος και ο μουσικός παραγωγός Θοδωρής Ρακιντζής!

Μαζί και δυο καλές φίλες τους!

Η επιλογή του μαγαζιού στον Προφήτη Ηλία αλλά και του γωνιακού τραπεζιού καθόλου τυχαία, μιας και ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήθελε να είναι προφανώς μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, δεδομένης της επικαιρότητας που τον κατατρέχει.

Αν και δεν ήταν εφικτό να ακούσουμε τι συζητούσαν, εικάζουμε ότι κύριο θέμα της συνάντησης ήταν οι κινήσεις του Προέδρου για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Σχετικά με τα πολιτικά (εκλογές) και επιχειρηματικά (κανάλι) του πλάνα, αλλά και τις αναμενόμενες δικαστικές περιπέτειες με αφορμή τις offshore του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Πάντως τις εντυπώσεις έκλεψε με την εμφάνισή του ο Βαΐτσης, ο οποίος κυκλοφορούσε με την πετσέτα στον ώμο και ο οποίος δεν παρέλειψε να "σερβίρει" και τους αστυνομικούς του Προέδρου που περίμεναν έξω από το μαγαζί.

KAR3logojn

Γιώργος Καρατζαφέρης


KAR1logo

Θοδωρής Ρακιντζής (δεξιά γωνία)

KAR2logo

Βαΐτσης Αποστολάτος

KAR4logo

Αποχώρηση Προέδρου

kar5logo