ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κυνηγά το ρεκόρ ψήφων ο Βασίλης Μουζάκης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια από τις πιο δυνατές υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο της Δυναμικής Κίνησης Επαγγελματιών του Γιάννη Βουτσινά, είναι ο σημερινός Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλης Μουζάκης.

Ιδιοκτήτης μιας εκ των πλέον αναγνωρίσιμων Σχολών Οδηγών του Πειραιά - που φέρει το όνομά του, ο κ. Μουζάκης δίνει τον δικό του εκλογικό αγώνα, με στόχο να καταγράψει ρεκόρ ψήφων στις Υπηρεσίες.

Ο Βασίλης Μουζάκης, ο οποίος είναι και μέλος ΔΣ της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Πειραιά, αποφάσισε να συνταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Οικονομολόγου Γιάννη Βουτσινά, προκειμένου να επέλθει η πολυπόθητη αλλαγή στο δεύτερο μεγαλύτερο Επιμελητήριο της χώρας.

3B22C0C9-45E9-4B73-B1B9-839223D98A6A

Ο κ. Μουζάκης αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του στο πλευρό του Γιάννη Βουτσινά δήλωσε:

Με τον Γιάννη Βουτσινά πρεσβεύουμε τις ίδιες αρχές και τις ίδιες αξίες. Έχουμε το ίδιο όραμα για ένα ανοιχτό, ανταποδοτικό και αποτελεσματικό Επιμελητήριο.

Για αυτό και συντάχθηκα από την πρώτη στιγμή στο μεγάλο εγχείρημά του, για το οποίο είμαι βέβαιος ότι θα δικαιωθούμε τόσο όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Δυναμική Κίνηση επαγγελματιών», όσο και όλα τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά που θα προσέλθουν να μας ψηφίσουν.

Καλώ τα χιλιάδες μέλη του ΕΕΠ να προσέλθουν την Κυριακή 10 και τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στις δυο κάλπες που θα στηθούν, σε Πειραιά και Ελευσίνα, και να στηρίξουν μαζικά την υποψηφιότητα του Γιάννη Βουτσινά.

9E2B8D8C-BE31-472A-9952-4F4E1D573CAC