Παρουσίαση των Galaxy A5 και Galaxy A3 από τη Samsung

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Samsung Electronics παρουσίασε τα Galaxy A5 και Galaxy A3 που, σύμφωνα με την εταιρεία, διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό και τις πιο προηγμένες λειτουργίες, ιδανικές για να υποστηρίξουν την κοινωνική δικτύωση.

“Διαθέσιμα σε μεγάλο εύρος χρωμάτων και μεγεθών, οι δύο συσκευές προσφέρουν τη δυνατότητα να απαθανατίζουν γρήγορα και εύκολα σημαντικές στιγμές, να συνδέονται στα social media τους και να μοιράζονται την καθημερινότητά τους” τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Τα Galaxy A5 και A3 είναι τα πιο λεπτά κινητά της Samsung, με πάχος 6,7mm και 6,9mm αντίστοιχα, ενώ όλο το σώμα τους είναι μεταλλικό. Και οι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν σε εύρος χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των: λευκό (Pearl White), μαύρο (Midnight Black), ασημί (Platinum Silver), ροζ (Soft Pink), γαλάζιο (Light Blue) και χρυσό (Champagne Gold).

SAMSUNG

To Galaxy A3.

Τα Galaxy A5 και A3 προσανατολίζονται προς την παροχή εμπειρίας κοινωνικής δικτύωσης στο νεανικό κοινό που “επιθυμεί να εκφράσει το προσωπικό του στιλ, ενώ παράλληλα μένει διαρκώς συνδεδεμένο”. Με την προηγμένη εμπρόσθια κάμερα 5MP, η λήψη selfies διευκολύνεται, ενώ λειτουργίες λήψης, όπως οι Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face Features, και Selfie με τη χρήση της οπίσθιας κάμερας, δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να απαθανατίζουν selfies με υψηλή ανάλυση εικόνας, καθώς εντοπίζεται και εστιάζεται αυτόματα το πρόσωπο. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να μοιράζονται, εύκολα και γρήγορα, φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ταχύτητες LTE.

SAMSUNG

To Galaxy A5.

Και οι δύο συσκευές διαθέτουν μοναδική Super AMOLED οθόνη και τεχνολογία Adaptive Display. Τα Galaxy A5 και A3 είναι, επίσης, εξοπλισμένα με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz για απρόσκοπτο multitasking και ταχύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Επιπρόσθετα, διαθέτουν δημοφιλείς λειτουργίες των Samsung Galaxy συσκευών, όπως τις Ultra-Power Saving Mode, Private Mode και Multiscreen, καθώς και έξυπνα ρυθμιζόμενο ήχο για το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα, βάσει των ηχητικών ερεθισμάτων του εξωτερικού περιβάλλοντος. Το Α5 διαθέτει οθόνη των 5 ιντσών, ενώ το Α3 των 4,5. Και στις δύο περιπτώσεις, το λειτουργικό είναι το Android 4.4. Όσον αφορά στην οπίσθια κάμερα, στο Α5 είναι στα 13 ΜΡ, ενώ στο Α3 στα 8 ΜΡ.

Οι δύο συσκευές θα είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2015.