Στον Πειραιά έγινε Τελετή παράδοσης-παραλαβής των ακτών – Γελοίο ή επικίνδυνο;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Είχαμε τη ευκαιρία να ζήσουμε ακόμα μια μεγάλη στιγμή στον Πειραιά, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής των ακτών μετά τη θαλάσσια ρύπανση από την πετρελαιοκηλίδα του Αγία Ζώνη ΙΙ.

Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε, δεν ξέρουμε αν είναι αστείο ή τραγικό, δεν ξέρουμε αν αγγίζει τα όρια της γελοιότητας ή αν πραγματικά κάποιοι συμβούλευσαν τον δήμαρχο επικοινωνιακά να παίξει και αυτόν τον ρόλο!

Πάντως το θέαμα και ο τίτλος της είδησης σύμφωνα με το δελτίο τύπου και τις φωτογραφίες που απέστειλαν από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά, μόνο θλίψη προκαλεί.

IMG_5279

Φανταστείτε δε ότι οι παραλίες δεν ήταν (ούτε είναι) κατάλληλες καν για κολύμβηση, ενώ η Δημοτική Αρχή Μώραλη διωργάνωνε την φιέστα της παράδοσης-παραλαβής!

Μετά λοιπόν τις προτομές με την καταπάτηση των διαβάσεων ΑΜΕΑ, τις ονοματοδοσίες, τις διαγραφές των κλήσεων της Δημοτικής Αστυνομίας ύψους 12.000 ευρώ, μετά την τελετή παράδοσης-παραλαβής των ακτών του Πειραιά, ποιο θα είναι το μεγάλο επόμενο έργο της Δημοτικής Αρχής Μώραλη;;;;

IMG_5280

Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να είμαστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι, μη μας έρθει απότομα !

Δύστυχε Πειραιά μου...