

Δίδαξαν πολιτισμό οι 4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού.
Έληξε πριν από λίγη ώρα η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των οπαδών του Ολυμπιακού έξω από τα γραφεία του ΣΚΑΙ.
Ειρηνικά και χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα πραγματοποιήθηκε η πορεία των οπαδών του Ολυμπιακού έξω από το Ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ στο Νέο Φάληρο.
Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, στόχος της προγραμματισμένης συγκέντρωσης ήταν να δείξει ο κόσμος του Ολυμπιακού την αντίθεσή του απέναντι στον πόλεμο λάσπης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, από τον ΣΚΑΙ προς την ομάδα των Πειραιωτών.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο οπαδοί των ερυθρόλευκων που έλαβαν μέρος στην συγκέντρωση ξεπέρασαν τους 4.000 ενώ παρόντες ήταν και βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού όπως ο Γρηγόρης Γεωργάτος και ο Γιώργος Αμανατίδης.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τον Ολυμπιακό ΕΔΩ
Διαβάστε επίσης:
ΤΩΡΑ: Συγκέντρωση των οπαδών του Ολυμπιακού έξω από τον ΣΚΑΙ
ΤΩΡΑ: Κλειστή η παλιά Παραλιακή προς Νέο Φάληρο (Φωτο)
