Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει τη ΔΩΡΕΑΝ διαφήμιση στον ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


…του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Όπως διαπιστώνουμε τελικά, μάλλον ο Δήμος Πειραιά και η Δημοτική Αρχή Μώραλη, έχουν αναλάβει και ρόλο επικοινωνιολόγου και μεσίτη, για την καπνοβιομηχανία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ.

Και μάλιστα, παρέχοντας εντελώς δωρεάν – εξ όσων γνωρίζουμε – τις συγκεκριμένες υπηρεσίες!

Αυτή τη φορά, μέσω της εφημερίδας του Νίκου Χατζηνικολάου REAL, ξεκινά η προεκλογική εκστρατεία του Γιάννη Μώραλη για τις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, εξαγγέλλοντας έργα 100.000.000 ευρώ!!!

Κάτι σαν τις προεκλογικές εξαγγελίες του 2014, με τις 30.000 νέες θέσεις εργασίας στον Πειραιά, εκ των οποίων δεν έχει «ανοίξει» ούτε μια, 3 χρόνια μετά την εκλογή του!

Και βέβαια, από το εν λόγω αφιέρωμα στην εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου, δε λείπει και η διαφήμιση στην καπνοβιομηχανία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ!

Άλλωστε, τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής, δεν ξεχνούν ποτέ τις εγκαταστάσεις του ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ στον Πειραιά, σε σημείο παρεξηγήσεως…

Θα ρωτήσει κάποιος καλοπροαίρετα, «δεν κάνουν το ίδιο και για άλλους ιδιώτες του Πειραιά»;;;

Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε να βρούμε άλλον Επιχειρηματία του Πειραιά, που να έχει λάβει τόσες δωρεάν υπηρεσίες προβολής και διαφήμισης από τον Δήμο του Πειραιά!

Κανονικά, σε περίπτωση πώλησης των ακινήτων του ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ στο λιμάνι του Πειραιά, θα πρέπει ο Δήμος Πειραιά να λάβει μερίδιο – τιμής ένεκεν – προς ενίσχυση των αδυνάτων της πόλης φυσικά!

Λεφτά υπάρχουν λοιπόν στον Πειραιά, οπότε σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, μέσα στους επόμενους μήνες δε θα πρέπει να ξαναδούμε σχολείο με ελλείψεις, εγκαταλελειμμένα πάρκα και παιδικές χαρές, σκουπίδια στους δρόμους του Πειραιά κλπ κλπ…

Και αυτός ο κολοσσός της ελληνικής καπνοβιομηχανίας, ας φιλοτιμηθεί να κάνει καμία Δωρεά και στον Πειραιά… Έτσι πάνε αυτά!

Έπεται και συνέχεια…