Ο Δήμος Πειραιά δίπλα στην “Τρίτη Ηλικία”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μήνυμα με αφορμή τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας απηύθυνε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης. Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου:
«Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας έρχεται να θυμίσει σε όλους εμάς, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, την υποχρέωση και το καθήκον που έχουμε απέναντι σε αυτούς που μας μεγάλωσαν, στους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, να τους παρέχουμε συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης και δημιουργικής απασχόλησης. 
Στόχος της νέας δημοτικής αρχής Πειραιά είναι η ενίσχυση των δράσεων για τους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας. Κύριο μέλημά μας είναι να είμαστε δίπλα τους. O Δήμος Πειραιά προχωράει, μεταξύ άλλων, σε αναβάθμιση των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης. Επιπλέον, μελετούμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής και πρωτοβάθμιας φροντίδας σε όλους τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας. 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά θα γιορτάσουν την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου σε μία εκδήλωση με μουσική, χορό και τραγούδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».