Ο Γιάννης Μώραλης στην Αγια Σοφιά Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την Τρίτη και την Τετάρτη εορτάστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στον Πειραιά, η μνήμη της Αγίας Σοφίας και των Θυγατέρων της, Πίστης, Αγάπης και Ελπίδας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης,  που λόγω των συνεχών συναντήσεων για τα ζητήματα της πόλης δεν κατάφερε να δώσει το παρών στον πανηγυρικό εσπερινό και στη Λιτάνευση της Ιερής εικόνας, βρέθηκε χθες, ανήμερα της Αγίας Σοφίας στον Εσπερινό.

Ο Γιάννης Μώραλης έγινε αποδεκτός από τους Πειραιώτες με ενθουσιασμό, καθώς οι προσδοκίες τους από τη θητεία της νέας δημοτικής αρχής Πειραιά είναι ιδιαιτέρως αυξημένες.

Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στο Γιάννη Μώραλη να έρθει κοντά και να συνομιλήσει με τους κατοίκους της όμορφης γειτονιάς του Πειραιά. 

Άκουσε τα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν και ζήτησε μικρή πίστωση χρόνου προκειμένου να μπουν όλα τα ζητήματα σε μια ροή.

Ο Δήμαρχος Πειραιά ανανέωσε το ραντεβού του με τους κατοίκους της Αγιας Σοφιάς στην επόμενη περιοδεία που θα κάνει προκειμένου να επιβλέψει την πορεία των έργων που υλοποιούνται και την βελτίωση της καθημερινότητας (καθαριότητα, πράσινο κλπ).

Διαβάστε επίσης: