Η ιστορία του… Έλληνα μαφιόζου που κατέληξε σε φυλακές των ΗΠΑ – Από διευθυντής τράπεζας εγκέφαλος στην εξαπάτηση!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ζωή σαν παραμύθι για έναν Λαρισαίο, μεσήλικα πια, ο οποίος διετέλεσε διευθυντής μεγάλης τράπεζας σε ένα από τα κεντρικά υποκαταστήματά της, στην πόλη. Όλα άρχισαν πριν από αρκετά χρόνια, το 1998, όταν οι σχέσεις του με την τράπεζα διερράγησαν και ο ίδιος βρέθηκε εκτός του ομίλου, παίρνοντας το δρόμο για την Αθήνα.

Για κάποια χρόνια ασχολήθηκε, ως σύμβουλος επιχειρήσεων, με επενδύσεις και δουλειές που έφταναν μέχρι το Ντουμπάϊ. Τελικά κατέληξε στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου προσπάθησε να πλουτίσει δια της μεθόδου της εξαπάτησης.

Την περασμένη Τρίτη (09-09-2014) το δικαστήριο της Βοστόνης τον καταδίκασε για τη δράση του σε κύκλωμα εξαπάτησης που στη συνέχεια ξεπλενε χρήματα. Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ της πόλης, masslive.com, ο ίδιος και οι συνεργοί του, υποδύονταν τους εκπροσώπους μεγάλης εταιρείας κεφαλαίων από το Λουξεμβούργο που στόχο είχε να επενδύσει σε καινοτόμες ιδέες στο χώρο του προγραμματισμού.

Το κύκλωμα είχε κύκλος «εργασιών» που έφτανε στα 7,9 εκατ. δολάρια, καθώς είχε καταφέρει να εξαπατήσει αρκετούς προγραμματιστές που δήλωναν συμμετοχή με αζημίωτο για να πάρουν μέρος σε αυτά τα επενδυτικά προγράμματα. 

Πηγή: thessalianews.gr