UNESCO ΠΕΙΡΑΙΑ: Τουρνουά ποδοσφαίρου αφιερωμένο σε ιστορικές παλαίμαχες ομάδες και παίκτες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και το “Star Football Club” διοργάνωσαν τουρνουά Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τις ιστορικές Ομάδες των Παλαίμαχων της ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και των BOSTON BRAVES στο Αθλητικό Σπίτι του Ομίλου στις εγκαταστάσεις του “Star Football Club” στη Βούλα.

Του Ποδοσφαιρικού Αγώνα προηγήθηκαν τιμητικές απονομές από το Διευθυντή Αθλητισμού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Αντώνη Γλύκα που εκπροσώπησε τον Πρόεδρο του Ομίλου κ. Ιωάννη Μαρωνίτη και τη Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κα Κατερίνα Μυλωνά, στους Προέδρους και τους παίχτες των ομάδων οι οποίοι αποτελούν όλοι ξεχωριστές προσωπικότητες στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ωστόσο απονεμήθηκε πλακέτα τιμής ένεκεν του Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά το πέρας του αγώνα υπογράφηκε συμβόλαιο συνεργασίας μεταξύ των ομάδων και η ομάδα των BOSTON BRAVES ευχαρίστησε για την ζεστή φιλοξενία στο χώρο του “Star Football Club” .

Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κος. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο Διευθυντής Αθλητισμού του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Αντώνης Γλύκας σε κοινή τους δήλωση τόνισαν «Τιμούμε τις μεγάλες αυτές Ομάδες και τους Βετεράνους Ποδοσφαιριστές αυτών, που άφησαν ιστορία στο Ποδόσφαιρο, ως ένδειξη σεβασμού προς την ανεκτίμητη προσφορά τους στον Αθλητισμό. Το γκολ δίνει μία από τις μεγαλύτερες χαρές στους φιλάθλους και υπεύθυνοι για αυτή την ικανοποίηση και υπερηφάνια είναι οι εξέχοντες αυτοί Αθλητές».