ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ σε Πειραιώτες για ΡΟΜΑ: «Μην είστε Ρατσιστές»!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απίστευτη ατάκα του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, προς τους κατοίκους της Παλιάς Κοκκινιάς, οι οποίοι τον κάλεσαν για να δει από κοντά το σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τον τελευταίο καιρό με την εγκατάσταση ΡΟΜΑ σε κοινόχρηστους χώρους.

Ο κ. Μώραλης, μη σεβόμενος ή μη αντιλαμβανόμενος το τι βιώνουν οι κάτοικοι της Παλιάς Κοκκινιάς, έφτασε στο σημείο να εκστομίσει την περίφημη ατάκα «Ε μην είμαστε και ρατσιστές»!

Άκουσον άκουσον, ρατσιστές οι Παλιοκοκκινιώτες που έχουν βιώσει την προσφυγιά στο πετσί τους!

Ρατσιστές επειδή δεν αντέχουν να αντικρούσουν τους ΡΟΜΑ που έχουν κατασκηνώσει Αριάν πλατείες της Αγιας Σωτήρας (ΙΝ Μεταμόρφωσης Σωτήρος) και του Κήπου (οδός Κω), να κάνουν μπάνιο σε δημόσια θέα με χρήση του κοινόχρηστου νερού, να πλένουν και να απλώνουν τα ρούχα τους στους κοινόχρηστους χώρους, να αράζουν τα Datsun (5-10 στη σειρά) που αποτελούν εστίες μόλυνσης με αυτά που κουβαλούν έξω από τα σπίτια τους, να βλέπουν τα τσιγγανάκια να πετούν αντικείμενα σε διερχόμενα ΙΧ και να ζουν με την αγωνία μήπως γίνουν στόχος ληστειών ή διαρρήξεων.

Και απέναντι σε όλους αυτούς τους προβληματισμούς των Δημοτών του, ο Δήμαρχος Πειραιά το μόνο που είχε να τους συμβουλεύσει, είναι να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!

Εμείς νομίζαμε ότι είχαμε πιάσει πάτο, αλλά τελικά φαίνεται πως δεν έχουμε ζήσει ακόμα τα χειρότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τους ΡΟΜΑ στον Πειραιά