Γιώργος Αλκαίος: Οι πρώτες εικόνες από την επιστροφή του μετά από 11 χρόνια – Τα πρώτα λόγια του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η επιστροφή του Γιώργου Αλκαίου μετά από τόσα χρόνια είναι γεγονός καθώς ο τραγουδιστής επέλεξε να εμφανιστεί στην εκπομπή Σπίτι με το Mega, σε έναν μοναδικό αφιέρωμα!

Με την ίδια αγάπη για τη μουσική του και τη σκηνή, ο γνωστός και αγαπημένος καλλιτέχνης είχε κοντά του την Κατερίνα Καραβάτου η οποία ανέλαβε να παρουσιάσει τη βραδιά ώστε εκείνος να αφοσιωθεί στην τηλεοπτική του συναυλία που σίγουρα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεγμένη μετά από τόσα χρόνια.

«Κυρίες και κύριοι, καλωσήρθατε στο Σπίτι με το MEGA. Για όσους δεν με ξέρετε, είμαι ο Γιώργος Αλκαίος. Για όσους με ξέρετε, γεια σας! Τι κάνετε; Πως είμαστε; Πέρασαν λίγα χρόνια αλλά στο μυαλό μου είχα να βγάλει ένα επετειακό άλμπουμ μετά από 11 χρόνια απουσίας μέχρι που ήρθε αυτή η πρόταση από το MEGA.

Η αλήθεια είναι ότι μέσα στα δύσκολα χρόνια, που ζούμε όλοι, η μουσική είναι το μόνο που ανυψώνει την ψυχή και το νέο MEGA έφερε νέες ιδέες τα τελευταία δύο χρόνια και στηρίζει ενεργά όλο τον καλλιτεχνικό χώρο» ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Αλκαίου ο οποίος έδειχνε συγκινημένος για την παρουσία του επί σκηνής μετά από τόσο καιρό. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας:

«Όλα αυτά γίνονται για εμάς αλλά κυρίως για εσάς. Οπότε η πρόταση του MEGA δεν μου άφησε περιθώριο να πω όχι. Για αυτό έχουμε ετοιμάσει μια μοναδική βραδιά μόνο για εσάς συντροφιά με αγαπημένους μου φίλους».

Αμέσως μετά, στη σκηνή η Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε τον Γιώργο Αλκαίο προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση της βραδιάς.

Ο Γιώργος Αλκαίος δεν έκρυψε τη χαρά του για την παρουσία του επί σκηνής, όμως όταν η Κατερίνα Καραβάτου τον... στρίμωξε ή πιο σωστά του είπε ότι επρόκειτο αργότερα να τον... ανακρίνει στον καναπέ, εκείνος επιστράτευσε το γνωστό του χιούμορ, ζητώντας από τους 17 μουσικούς του να ξεκινήσουν ώστε να αρχίσει και εκείνος να τραγουδάει.

Φυσικά, ένα από τα πρώτα τραγούδια που ερμήνευσε ήταν από τα πιο αγαπημένα της δισκογραφίας του, το "Με δυο μαρμάρινα φιλιά" που ξεσήκωσε τους πάντες.

Και εννοείται πως η τηλεοπτική συναυλία συνεχίστηκε με πολλές ακόμα επιτυχίες του, όπως το "Συρματόπλεγμα θα ρίξω" και πολλά ακόμα κομμάτια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πηγή: Gossip-tv.gr