ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει το «παιδί του» Γιάννη Μώραλη για Δήμαρχο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Είναι πλέον επίσημη πρόταση της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Α Πειραιά για τις Δημοτικές Εκλογές του 2019

- Ο Γιάννης Μώραλης στηρίζεται από το κόμμα του

- Αντιδράσεις στη ΝΔ... Ετοιμάζεται νέος υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα για τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στον Γιάννη Μώραλη, καθώς το νυν Κίνημα Αλλαγής - πρώην ΠΑΣΟΚ - αποτελεί το φυσικό πολιτικό χώρο του απερχόμενου Δημάρχου Πειραιά.

Βέβαια, μια τέτοια κίνηση, επίσημης στήριξης του Γιάννη Μώραλη από το ΠΑΣΟΚ, δε γνωρίζουμε αν θα έχει θετική ή αρνητική επίδραση τελικά.

Πιο συγκεκριμένα το ΠΑΣΟΚ του Πειραιά πρότεινε ως επίσημη γραμμή του κόμματος την υποψηφιότητα Μώραλη στο Δήμο Πειραιά, η οποία και έγινε αμέσως δεκτή από τη Φώφη Γεννηματά σύμφωνα με πληροφορίες του Piraeus Press.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται άμεση απάντηση της ΝΔ, καθώς θεωρείται αδιανόητη η ταύτιση με το ΠΑΣΟΚ σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας.

Μάλιστα, μετά από παραπλανητικό δημοσίευμα σε ενημερωτικό σάιτ που ανέφερε ότι η ΝΔ του Πειραιά στηρίζει Γιάννη Μώραλη, έχουν προκληθεί σημαντικές αναταράξεις στον κομματικό μηχανισμό και επικρατεί ιδιαίτερη νευρικότητα τις τελευταίες ώρες τόσο στη ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων όσο και στην Πειραιώς.

Ήδη έχουν βολιδοσκοπηθεί 2 υποψηφιότητες από τη ΝΔ για το Δήμο Πειραιά και συζητιέται ακόμα μια, ώστε άμεσα να έρθει η απάντηση στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και προκειμένου να αποφευχθεί η διάσπαση των ψηφοφόρων της Κεντροδεξιάς στο μεγάλο λιμάνι.

Όπως σας έχει ενημερώσει το Piraeus Press, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στον Πειραιά, που θα ανατρέψουν όλες τις ισορροπίες.