ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Αυτή είναι η πρόθεση ψήφου 1,5 μήνα πριν τις Δημοτικές Εκλογές

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πριν λίγες μέρες, η Piraeus Press ξεκίνησε μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές δημοσκοπήσεις για τον Πειραιά ενόψει Δημοτικών Εκλογών.

Συμπεριλαμβάνοντας όλους τους υποψηφίους Δημάρχους που έχουν επίσημα ανακοινώσει, με στόχο να έχουμε μια πρώτη εικόνα για το Δήμο Πειραιά.

Σε κάποιους όμως φάνηκε να μην αρέσει αυτό!

Δυστυχώς μετά την τρίτη μέρα διεξαγωγής, έγινε περισσότερο από εμφανής η προσπάθεια αλλοίωσης των αποτελεσμάτων, κάτι που δεν μπορούσαμε να επιτρέψουμε (όπως θα δείτε και εσείς στις σχετικές εικόνες που ακολουθούν).



(σε δυο μέρες από 130 ψήφους η υποψηφιότητα Ν. Κούζηλου έφτασε τις 480 ψήφους!)


Αυτή είναι η πραγματική εικόνα:

Με δείγμα 1000 ψήφων σε διάστημα 3 ημερών (πριν ξεκινήσει η αλλοίωση των αποτελεσμάτων) διαφαινόταν καθαρή πρωτιά του Βασίλη Μιχαλολιάκου και δεύτερη θέση για τον Θοδωρή Δρίτσα, οι οποίοι θα έδιναν και τη μάχη τη δεύτερη Κυριακή των Εκλογών.

Με βάση αυτά τα αποτελέσματα ο Βασίλης Μιχαλολιάκος συγκέντρωνε ποσοστό 45,47% ενώ ο Θοδωρής Δρίτσας 25,9%.

Ακολουθούσαν οι Νίκος Κούζηλος με 12,5%, Ελπίδα Παντελάκη 6,32%, Αντώνης Καλογερόγιαννης με 5,28% και Ιωσήφ Βουράκης με 4,53%.

@ Δεν προχωρούμε σε σχολιασμό των αποτελεσμάτων σε αυτή τη φάση, αφού ο καθένας μπορεί να προβεί στη δική του ανάλυση. Για όσους σπεύσουν να αφήσουν υπονοούμενα για τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης... ας κάνουν λίγη υπομονή, η 18η του Μάη είναι πολύ κοντά!


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.