Σαράντος Ευσταθόπουλος: Ζητώ τη στήριξη 50 «εθελοντών» της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τη στήριξη 50 «εθελοντών» – όπως τους χαρακτηρίζει – της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ζητά ο 33χρονος Σαράντος Ευσταθόπουλος, με αφορμή την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, και ζητώντας τους την ευκαιρία της συμμετοχής ενός νέου ανθρώπου επί ίσοις όροις.

Στο ίδιο θέμα, ο κ. Ευσταθόπουλος ξεκαθάρισε ότι η υπογραφή δε συνεπάγεται σε καμία περίπτωση και εκλογική στήριξη, αλλά θα δώσει την ευκαιρία στο νεότερο υποψήφιο να μπει στον τελικό, με στόχο να εκφράσει τη δική του γενιά, «τη γενιά των χαμένων ευκαιριών».

Ο κ. Ευσταθόπουλος, παράλληλα, εξέφρασε και την έντονη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται η διαδικασία από την ΚΕΦΕ, αλλά και τις ανακολουθίες του καταστατικού, οι οποίες και θα πρέπει να διορθωθούν άμεσα.

Διαβάστε τις σχετικές δηλώσεις του Σαράντου Ευσταθόπουλου:

«Δεν είναι δυνατόν από τη μια το καταστατικό του κόμματος να δίνει την ευκαιρία σε οποιοδήποτε μέλος της ΝΔ να κατέλθει ως υποψήφιος Πρόεδρος και από την άλλη, να ζητείται η »νομιμοποίηση» της υποψηφιότητας από άλλα μέλη του κόμματος! Πολλές υποψηφιότητες δείχνουν ένα υγιές κόμμα. Δείχνουν δημοκρατική λειτουργία. Με λυπεί το γεγονός ότι ακόμα και τώρα αξιόλογα στελέχη της νέας γενιάς δεν έχουν θέσει υποψηφιότητα.

Όπως επίσης δεν μπορώ να αντιληφθώ από πού προκύπτει το γεγονός ότι ένα μέλος της Πολιτικής Επιτροπής δεν μπορεί να υπογράψει για 2 ή περισσότερους άξιους υποψηφίους. Καλό θα ήταν τόσο ο Γραμματέας του Κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος όσο και τα μέλη της ΚΕΦΕ, να ξαναδιαβάσουν το καταστατικό της ΝΔ. και να αρκεστούν στα καθήκοντα που προβλέπει ο θεσμικός τους ρόλος».

Πηγή: newsbomb.gr