Γιώργο Ανωμερίτη τα εξώδικα του ΟΛΠ δε με τρομοκρατούν!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με εξώδικη διαμαρτυρία του Γενικού Διευθυντή του ΟΛΠ (και όχι του ιδίου του Γιώργου Ανωμερίτη) προς εμένα προσωπικά, θεωρούν ότι μπορούν να με-μας φιμώσουν έτσι απλά... 

Συνηθισμένες τακτικές άλλων εποχών του κραταιού πασοκικού καθεστώτος, οπότε οι πρασινοφρουροί επέβαλαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ''δημοκρατικά'' την άποψή τους!

Εκεί έχει μείνει κολλημένος ο Γιώργος Ανωμερίτης, πρώην πρασινοφρουρός του Ανδρέα Παπανδρέου και νυν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ της Κυβέρνησης Σαμαρά!


Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα...


Γυρίζοντας από τις σύντομες διακοπές στο πατρικό μου σπίτι στην Παλιά Κοκκινιά, στις 2 περίπου τα ξημερώματα, βρίσκω δυο φακέλους με την υπογραφή δικαστικού επιμελητή...

Ωραία λέω, για να δούμε!

Ανοίγω και βλέπω τη μαγική λέξη... ΟΛΠ! 

Η πρώτη σκέψη μου ήταν ότι μου κάνουν πλάκα, γιατί ξέρουν ότι μου αρέσουν τα αστεία... Δεν άργησα να διαπιστώσω όμως ότι πρόκειται περί πραγματικού εξωδίκου. Γιώργο Ανωμερίτη πέρα από όλα τα άλλα που είναι απαραίτητα για να διοικήσει κάποιος επιτυχώς, δυστυχώς σας λείπει και η στοιχειώδης αίσθηση του χιούμορ!

Προχωρώ στην ανάγνωση της εξώδικης διαμαρτυρίας και με πιάνουν τα γέλια... ή μάλλον τα κλάματα από τα γέλια!

Είναι από την αρχή ως το τέλος γεμάτη ανακρίβειες! 

Μα καλά... ούτε ένα σωστό εξώδικο δεν είστε σε θέση να συντάξετε εκεί στον Οργανισμό; Και δεν αναφέρομαι στους εργαζόμενους, αλλά στο επιτελείο του Προέδρου, ο οποίος άκουσον-άκουσον, τονίζει ότι η απόφαση για τη δαπάνη του 1.000.000 προέκυψε με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., αποποιούμενος έτσι των ευθυνών του... λες και δε γνωρίζει ότι σε κάθε εταιρία-οργανισμό ο Διευθύνων Σύμβουλος φέρει το βάρος των όποιων νομικών ευθυνών αν και εφόσον προκύψουν. Στο λέμε εμείς Γιώργο Ανωμερίτη, ασχέτως αν ηλικιακά θα μπορούσαμε να ήμασταν εγγόνια σου... εργασιακά όμως παίζει το ενδεχόμενο να ήμασταν και πατεράδες σου!

Με τον κ. Γενικό Διευθυντή δε θα ασχοληθώ, γιατί ο άνθρωπος δε φταίει σε τίποτα και είναι και Μανιάτης! Το λέω αυτό και με λειπεί το γεγονός, γιατί και ο παππούς μου Σαράντος Σαραντάκος υπήρξε στέλεχος του ΟΛΠ για πολλά χρόνια...
Είναι απλά τα πράγματα. Ο κ. Ανωμερίτης δεν είχε το σθένος να στείλει το εξώδικο με τη δική του υπογραφή και έβαλε τον Γενικό Διευθυντή του ΟΛΠ. Το παρακάμπτουμε και συνεχίζουμε...

1. Τονίζουν ότι μόνη επικοινωνία με την Piraeus Press αποτελεί το mail [email protected]. Παρόλα αυτά το εξώδικο μια χαρά έφτασε στο σπίτι μου!
Στο οποίο βέβαια ΠΟΤΕ δεν απέστειλαν κάποιο μέιλ ούτε καν την εξώδικη διαμαρτυρία, την οποία απαιτούν να αφιερώσουμε έστω και ένα λεπτό από τη ζωή μας για να την αντιγράψουμε ή να την σκανάρουμε. Να μας τη στείλετε ηλεκτρονικά κύριοι και θα την ανεβάσουμε πάραυτα!


2. Περί των δαπανών ύψους 1.000.000 ευρώ!

Μα καλά, Γιώργο Ανωμερίτη, δε σου έδειξε κανείς την από 12/7 ανάρτησή μας (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΟΛΠ) με την οποία ενημερώναμε αναλυτικά το αναγνωστικό μας κοινό για τα έργα αναβάθμισης του ΟΛΠ;;;;

Πού είναι λοιπόν ο δόλος που αφήνετε να εννοηθεί στο εξώδικο και πού ακριβώς εντοπίζεις τη σκοπιμότητα και την προσπάθεια σπίλωσης του Οργανισμού;;;

3. Οι χρωματισμοί του ''λούνα παρκ'' δεν είναι μέσα στο 1.000.000;
Επειδή εκεί στον ΟΛΠ τα χιλιάρικα τα έχουν σαν τα φυστίκια, καλό θα ήταν να μας εξηγήσουν γιατί ενώ στο Δελτίο Τύπου έκαναν λόγο για έργα αισθητικής αναβάθμισης 922.000 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ, (Ήδη έχει ξεκινήσει η αισθητική και χρηστική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του λιμένα με νέους χρωματισμούς, πινακίδες οδηγιών σε όλες τις Πύλες με σύγχρονα σύμβολα, εσωτερική ανάπτυξη πρασίνου με 1000 νέα φυτά, χρωματισμούς των κρηπιδωμάτων και νέες διαγραμμίσεις για την κίνηση αυτοκινήτων και πεζών.) στο εξώδικο μας ενημερώνουν ότι οι ελαιοχρωματισμοί δεν ήταν μέσα στο ίδιο μπάτζετ, αλλά αποτελούσαν τμήμα δαπανών της ΕΚΕ.


4. Η Piraeus Press πλήττει την τιμή και την αξιοπιστία του ΟΛΠ!


Καλούμε τους αναγνώστες μας, το Γιώργο Ανωμερίτη, το Γενικό Διευθυντή του ΟΛΠ, να διαβάσουν τα άρθρα που έχουμε γράψει για τον ΟΛΠ. Και να μας πουν από πού βγαίνει αυτό το συμπέρασμα. 
Επειδή Γιώργο Ανωμερίτη πάλι δε σε ενημέρωσαν καλά οι σύμβουλοί σου (θα επανέλθουμε με νέο ρεπορτάζ για τους συμβούλους)... Σου λέμε ότι ήδη από 4/8 τρέχαμε δημοσκόπηση για τις χρωματιστές πύλες όπου ο κόσμος κατά 70% συμφωνούσε και βέβαια κανείς δεν πείραξε τη δημοσκόπηση όπως θα κάναμε εάν ήμασταν συκοφάντες, εκβιαστές, πλάνοι, βαλτοί ή ότι άλλο! 
Επίσης πες να σου φέρουν και τις υπόλοιπες ''καλές'' ειδήσεις, για τις οποίες δε μας στείλατε ποτέ εξώδικο! Και για τις οποίες δε ζητήσαμε ποτέ διαφήμιση... όπως κάποιοι άλλοι! Εμείς το κάνουμε και θα το κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ!π.χ.


5. Περί του ειρωνικού σχολίου για το αν η Piraeus Press είναι ή όχι η πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα του Πειραιά.

Καλά θα κάνεις φίλε Γιώργο Ανωμερίτη, να καλέσεις το συντάκτη του εξώδικου και να σε ενημερώσει με στοιχεία ποια είναι η μεγαλύτερη ηλεκτρονική εφημερίδα ή πιο απλά το μεγαλύτερο site του Πειραιά... 
Άλλωστε, δεν γίνεται ο Διευθύνων Σύμβουλος να μη γνωρίζει! Αυτό δεν είναι ένα από τα βασικά κριτήρια που μοιράζεις τη διαφήμιση κ. Ανωμερίτη;;;;;;
Εμείς λοιπόν, επειδή με στοιχεία είμαστε οι πρώτοι, καλά θα κάνεις να μας αντιμετωπίσεις πιο σοβαρά την επόμενη φορά...

Κλείνοντας... και για να συνοψίσουμε!

1. Το έγγραφο που μου αποστείλατε Γιώργο Ανωμερίτη, θα λάβει επίσημη απάντηση, υπερασπιζόμενος και εγώ έτσι την τιμή και την υπόληψή μου... Γιατί εγώ, ο Σαράντος Ευσταθόπουλος, δεν έχω δει στη ζωή μου δικαστήριο και φυλακή ούτε ζωγραφιστά! Αν χρειαστεί όμως να το κάνω και αυτό για να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά.

2. Εάν ο ΟΛΠ επιθυμεί να αναρτηθεί το έγγραφο που έλαβα στην οικεία μου με δικαστικό επιμελητή ή οποιοδήποτε άλλο κείμενο-απάντηση, παρακαλώ να μου αποσταλεί ηλεκτρονικά στο μέιλ επικοινωνίας, που με μεγάλη επιτυχία εντόπισαν οι συνεργάτες σου Γιώργο Ανωμερίτη.

3. Προτροπή: Γιώργο Ανωμερίτη, έχεις να ασχοληθείς με πολύ σοβαρότερα θέματα, όσο ακόμα παραμένεις στην ηγεσία του ΟΛΠ... όπως π.χ. συμφωνίες που δεν τήρησες με τους εργαζομένους κλπ... Μην αναλώνεσαι σε επικοινωνιακά παιχνιδάκια, τη στιγμή που δε συντρέχει καν λόγος!


Γιώργο άσε τα καμπανάκια του Χρηματιστηρίου... για άλλους χτυπά η καμπάνα!