Ο ΟΛΠ ξοδεύει 1.000.000 ευρώ την ώρα που απολύονται χιλιάδες υπάλληλοι των 800 ευρώ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το παλαιοκομματικό κράτος ζει και βασιλεύει! 1.000.000 ευρώ θα σπαταλήσει ο Πρόεδρος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης για να βάψει τις πύλες του λιμανιού φούξια, κίτρινες, λαχανί και για λοιπά έργα ''αισθητικής αναβάθμισης'' όπως ανακοινώθηκε με δελτίο τύπου από τον ίδιο τον Οργανισμό!

Αναρωτιέμαι...


Ο νέος Υπουργός αγαπητός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έχει πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει; Έχει βέβαια το ελαφρυντικό ότι ανέλαβε μόλις πριν λίγες μέρες... κάποιος όμως θα πρέπει να τον ενημερώσει!


Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει ακούσει τίποτα; Πώς εξακολουθεί να εμπιστεύεται θέσεις ευθύνης σε επαγγελματιές πολιτικούς, εκφραστές του παλαιού και βαθέως ΠΑΣΟΚ; Με αυτούς θα χτίσουμε τη Νέα Ελλάδα;


Πώς είναι δυνατόν να σπαταλάται 1.000.000 ευρώ για έργα αισθητικής αναβάθμισης του λιμανιού, τη στιγμή που πάνω από 100 Πειραιώτες Δημοτικοί Αστυνομικοί και Σχολικοί Φύλακες απειλούνται με απόλυση προκειμένου το κράτος να κάνει οικονομία;;;

Ζούμε το θέατρο του παραλόγου ή κάποιοι δοκιμάζουν τα όριά μας;


Με 1.000.000 ευρώ ο Δήμος Πειραιά θα εξασφάλιζε για 3 έτη τους μισθούς των παραπάνω δημοτικών υπαλλήλων που κρίνονται άκρως απαραίτητοι για την ομαλή λειτουργία του Δήμου όπως τονίζει προς όλες τις κατευθύνσεις και ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος!


Όπως φαίνεται λοιπόν, η οικονομική κρίση και οι συνέπειές της κάνουν και εξαιρέσεις! Προφανώς όλοι εμείς, είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού σε σχέση με τον κ. Ανωμερίτη και και τους αυλικούς του.

Απευθυνόμενος στον Υπουργό Ναυτιλίας και τον Πρωθυπουργό θέλω να πω από τα βάθη της ψυχής μου μόνο τούτο!


ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΑΖΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ!
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ! ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΚΑΡΙΑΙΑ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΟΛΠ: Ο Ανωμερίτης αναβιώνει την Τρούμπα στο λιμάνι του Πειραιά... με τα φούξια!