AIRFASTTICKETS: Εγκαινίασε τα νέα γραφεία στον Πειραιά ο Ν. Κοκλώνης

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι νέος, είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, εγκαινίασε τα νέα του γραφεία στον Πειραιά και βέβαια είναι και ο ίδιος Πειραιώτης! Δεν είναι άλλος από τον ιδιοκτήτη της airfasttickets.gr Νίκο Κοκλώνη.

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που έδωσαν το παρών στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Air Fast Tickets στον Πειραία.


Η εταιρεία σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera 102.2 διοργάνωσαν ένα πάρτι όπου πολλοί επώνυμοι έδωσαν το παρών! Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, DJ η Ναταλία Γερμανού ενώ οι Vegas τραγούδησαν live. Ανάμεσα στους καλεσμένους διακρίναμε την Φαίη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα, τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τον Νίκο Παπαδάκη, την Έλλη Κοκκίνου και πολλούς ακόμη!


Αξίζει να σημειωθεί ότι την ανακατασκευή και διακόσμηση των άνω των 1.000 τ.μ. γραφείων της εταιρίας ανέλαβε-και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία όπως κρίναμε εκ του αποτελέσματος-ο Αντιδήμαρχος Πειραιά και Πολιτικός Μηχανικός Πάνος Ρέππας.


Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε ακόμα περισσότερες επιτυχίες στον Νίκο Κοκλώνη και να του δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο γιατί επιμένει να κρατά σαν έδρα της εταιρίας του, που δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό, τον Πειραιά.


Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους Πειραιώτες επιχειρηματίες, κάτι που τόνισε και ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος στο σύντομο χαιρετισμό του.


Δείτε το φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια:




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ!!