ΠΕΡΑΜΑ: 425.000 ευρώ για την ανακαίνιση του Δημοτικού Γηπέδου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Άμεση λύση απαιτεί το πρόβλημα της ακαταλληλότητας του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου στο Πέραμα, γεγονός που έφερε στο τραπέζι των συζητήσεων τον Δήμαρχο, κ. Π. Ζουμπουλιά και τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Στ. Χρήστου.

Ύστερα από έναν κύκλο διαπραγματεύσεων, που στέφθηκε με επιτυχία, βρέθηκαν οι αναγκαίοι πόροι, ύψους 425.000 ευρώ, προκειμένου να γίνουν τα απαραίτητα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, χθες οι εκπρόσωποι των σωματείων, κλήθηκαν και συζήτησαν το θέμα με τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο παρουσία ειδικών τεχνικών συμβούλων οι οποίοι προχώρησαν σε συγκεκριμένες παρατηρήσεις.

Όπως διαπιστώθηκε, αν και υπάρχουν μια σειρά από ορατές κακοτεχνίες, η απουσία σχεδίου κατασκευής του έργου - που παραδόθηκε μόλις το 2002 - απαιτεί νέα συγκεκριμένη μελέτη από πλευράς των τεχνικών συμβούλων οι οποίοι, στη συνέχεια, θα υποβάλλουν τις προτάσεις τους για τις βελτιώσεις που θα πρέπει να γίνουν.

Παράλληλα, από πλευράς των συλλόγων τέθηκε και το θέμα της νομιμοποίησης των κτιρίων που πλαισιώνουν το γήπεδο ώστε να «κλείσουν» οριστικά όλες οι εκκρεμότητες. Συμφωνήθηκε μάλιστα, ότι εφόσον απαιτηθεί και αιτιολογηθεί επαρκώς, θα καταβληθούν προσπάθειες για την εξεύρεση επιπρόσθετων πόρων για την περάτωση όλων των απαραίτητων ενεργειών.

Από την πλευρά τους πάντως, οι εκπρόσωποι του Περαμαϊκού κατέθεσαν στον Δήμαρχο της πόλης και πρόταση να εξευρεθεί χώρος για την κατασκευή ενός ακόμη γηπέδου προς αποκλειστική χρήση της ομάδας.