ΝΔ Α ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΚΛΟΓΕΣ: Κατσαφάδος, Μπουτσικάκης, Μάκρας οι μεγάλοι χαμένοι!

Πανωλεθρία στο στρατόπεδο του Βουλευτή ΝΔ Α Πειραιά Κώστα Κατσαφάδου – ΈχασΕ τον έλεγχο και του κομματικού μηχανισμού στο Λιμάνι – Εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο Μπουτσικάκης – Εκλογικός διασυρμός για Μάκρα

Το Piraeus Press ήταν το μόνο ενημερωτικό site που παρακολούθησε στενά όλη την προεκλογική διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ στον Πειραιά.

Με εκτενή ρεπορτάζ και πλούσιο παρασκήνιο, σας ενημέρωνε για όλες τις εξελίξεις.

Όμως, η επόμενη των εκλογών φαίνεται πως θα έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς ήδη άρχισαν οι γκρίνιες και οι παρεξηγήσεις στο στρατόπεδο Κατσαφάδου, μετά τη βαριά ήττα στις εσωκομματικές εκλογές.

Ο Ηλίας Μάκρας στον οποίο επένδυσε εκ νέου ο Κατσαφάδος και ο νεόφερτος στον Πειραιά Μπουτσικάκης (για τους δικούς του λόγους) αποδείχθηκε «κουτσό άλογο»όπως είχε προ μέχρι πολλές μέρες πριν το Piraeus Press – με αποτέλεσμα ήδη να έχουμε της πρώτες παρεξηγήσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ηλίας Μάκρας – ο οποίος υπενθυμίζεται ότι μέσα σε λίγες ώρες παραιτήθηκε και ξε-παραιτήθηκε από υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕφέρεται να είναι έντονα δυσαρεστημένος με τον Κώστα Κατσαφάδο, καθώς όπως διαρρέει, δεν τον στήριξε όσο θα έπρεπε!

Από την άλλη, το επιτελείο του Βουλευτή της ΝΔ Α Πειραιά, βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς πλέον έχουν απωλέσει και τον έλεγχο του κομματικού μηχανισμού της εκλογικής του περιφέρειας.

Μάλιστα, περιοχές που θεωρούνταν έως χθες εκλογικά κάστρα του Κατσαφάδου, είτε έβαλαν λουκέτο στην τοπική τους (βλ. Ύδρα) είτε πέρασαν σε άλλα χέρια (βλ. Μανιάτικα και Κύθηρα).

Οι στενοί συνεργάτες του Κώστα Κατσαφάδου, επιχειρούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις αναφέροντας ότι δεν έδωσαν ιδιαίτερη βάση σε αυτές τις εκλογές, μην μπορώντας να πείσουν όμως!

Απόλυτα εκτεθειμένος στα μάτια των Πειραιωτών Νεοδημοκρατών και ο κατά δήλωσή του πολιτευτής της ΝΔ Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο οποίος ενώ στήριζε Μάκρα αρχικά, ξαφνικά δυο 24ωρα πριν τις εκλογές και μετά τη δημοσίευση σχετικού ρεπορτάζ του Piraeus Press με την παράσταση νίκης, επιχείρησε να το «γυρίσει» βλέποντας ότι επέρχεται μεγαλειώδης νίκη του Γιάννη Βοϊδονικόλα… Τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να εκτεθεί τόσο στους «δικούς» του όσο και στον στενό πυρήνα υποστηριχτών του Γιάννη Βοϊδονικόλα.

Όπως όλα δείχνουν, στην Α Πειραιά & Νήσων διαμορφώνεται πλέον μια νέα μέρα, ενώ οι πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές απέδειξαν ότι οι συσχετισμοί στον εσωτερικό μηχανισμό του κόμματος έχουν αλλάξει σημαντικά, γεγονός που θα οδηγήσει και σε πολλές εκπλήξεις στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ Α ΠΕΙΡΑΙΑ: Νέος Πρόεδρος ΝΟΔΕ ο Γιάννης Βοϊδονικόλας

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ Α ΠΕΙΡΑΙΑ: Σάρωσε ο Μιχάλης Κουλιζάκος – 1ος και με ΡΕΚΟΡ ψήφων