ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ 2014: Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε λίγες μέρες ξεκινά η πρώτη παράσταση στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Δείτε παρακάτω όλο το πρόγραμμα για φέτος το καλοκαίρι, τις παραστάσεις και τις συναυλίες που θα λάβουν χώρα στο Κατράκειο.


Τετάρτη 25 Ιουνίου

“Δείπνο με Φίλους” του Ντόναλντ Μάργκιουλις Γρηγόρης Βαλτινός, Κλέων Γρηγοριάδης, Ρένια Λουιζίδου, Μπέσσυ Μάλφα.

ώρα: 21:00.Τιμές εισιτηρίων προπώληση: 16€ (κανονικό),  12€ (Φοιτητές, Άνεργοι & Συνταξιούχοι άνω των 65)


Παρασκευή 27 Ιουνίου

“Συμπέθεροι από τα Τίραννα” των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, με τους Γιώργο Παρτσαλάκη, Νικολέτα Βλαβιανού, Βασίλη Κούκουρα, Βάνα Ραμπότα, Περικλή Λιανό, Αγγελική Δαλιάνη, Δημήτρη Λέκκος, Βασιλική Δέλλιου και Σταμάτη Τζελέπη

ώρα: 21:00.Τιμές εισιτηρίων: 10€ (προπώληση), 15€ (ταμείο θεάτρου)

 

Τετάρτη 2 Ιουλίου

Συναυλία Βασίλη Παπακωνσταντίνου “Πάντα εδώ...”

ώρα: 21:00. Τιμές εισιτηρίων: 10€ (προπώληση), 13€ (ταμείο θεάτρου)


Παρασκευή 4 Ιουλίου

“Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Σπύρου Ευαγγελάτου με τους Μαρία Καβογιάννη, Αντώνη Λουδάρο, Καίτη Κωνσταντίνου, Θανάση Τσαλνταμπάση κ.α

ώρα: 21:00.Τιμές εισιτηρίων: 18€ (κανονικό), 15€ (Μαθητές, Φοιτητές, συνταξιούχοι άνω των 65, ΑΜΕΑ, σύλλογοι), 12€ (άνεργοι)


Κυριακή 6 Ιουλίου

ΧΑΝΑ ΖΟΟ του Μάνου Βαφειάδη Οι αγαπημένοι μας ήρωες η Τερέζα, η Μάρδη και ο Άρης, παρέα με τον Φαταούλα, τον Αστακό, την Αγελάδα, τον Βάτραχο και όλους τους ήρωες της Χοραλίας αυτό το καλοκαίρι κοντά μας. 

ώρα: 21:00.Τιμή εισιτηρίου: 13€ (γενική είσοδος)


Δευτέρα 7 Ιουλίου

Κωνσταντίνα - η Δική μας η Αγάπη Βασίλης Καρράς, Γιάννης Πλούταρχος, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αλλά και οι Χάρης Χαλκίτης, Ανδρός & Χαρά Κωνσταντίνου και Παιδική Χορωδία Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη θα τιμήσουν την Κωνσταντίνα με την παρουσία τους.

ώρα: 21:30.Τιμές εισιτηρίων: 7€ για τα πρώτα 1.000 εισιτήρια και 9€ (προπώληση) και 12€ (ταμείο). 


Παρασκευή 11 Ιουλίου

Συναυλία  Χάρις Αλεξίου - Τάνια Τσανακλίδου FourSeasons Η σύμπραξη της Χαρούλας και της Τάνιας στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας,  θα τα έχει όλα: Πάθος και δύναμη. Χιούμορ και οικειότητα. Εσωτερικότητα και Εξωστρέφεια. Και βέβαια μια ένωση που υπόσχεται μια κατάδυση στην πιο καλή περιοχή του ελληνικού μας τραγουδιού και μια σύμπραξη που θα ζωντανεύει την συναρπαστική πορεία και των δύο ξεχωριστά.

ώρα: 21:30 Τιμές εισιτηρίων: 10€ (προπώληση), 12€ (ταμείο θεάτρου)


Δευτέρα 14 Ιουλίου 

“Ωχ...Ηλέκτρα” παρωδία του Αλέξη Καλλίτση με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Κρατερό Κατσούλη, Πάνο Σταθακόπουλο

ώρα: 21:00.Τιμές εισιτηρίων: 15€ (προπώληση), 18€ (ταμείο θεάτρου)


Τετάρτη 16 Ιουλίου

Συναυλία Άλκηστις Πρωτοψάλτη Ελευθερία Αρβανιτάκη.
Περισσότεροι απο 30.000 θεατές είδαν το πρόγραμμα που παρουσίασαν από τα τέλη του Νοεμβρίου στην Αθήνα και όταν ήρθε η σειρά της Θεσσαλονίκης η επιτυχία συνεχίστηκε αποδεικνύοντας ότι αυτή η παράσταση έχει πολλά χιλιόμετρα μπροστά της. 

ώρα: 21:30. Τιμές εισιτηρίων: 12€ (προπώληση), 8€ (φοιτητές, άνεργοι) 15€ (ταμείο θεάτρου)


Τετάρτη 20 Ιουλίου
“Επτά επι Θήβας” του Αισχύλου Μεταθέατρο σε συνεργασία με το χορευτικό όμιλο Ποντίων “Σέρρα”.

ώρα: 21:00.τιμές εισιτηρίων: 10€ (προπώληση), 12€ (ταμείο θεάτρου)


Παρασκευή 29 Αυγούστου

Παντρολογήματα του Νικολάι Γκόγκολ, με τους Γιάννης Μπέζο, Ναταλία Τσαλίκη , Χρήστο Λούλη, Τάσο Γιαννόπουλο, Κώστα Μπερικόπουλο, Δημήτρη Δεγαϊτη, Κατερίνα Λυπηρίδου, Σύρμω Κεκέ, Παναγιώτη Κατσώλη, Όλγα Ιωσηφίδου.

τιμή εισιτηρίων: 15 € (κανονικό), 12 € μαθητικό, φοιτητικό –  Πολυτέκνων & Ανέργων (με την προσκόμιση στον  έλεγχο της κάρτας ανεργίας)


Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου

Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, με τους Ελένη Καστάνη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ναταλία  Δραγούμη, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Παρθένα Χοροζίδου, Πατρίκιο Κωστή και Τζέση Παπουτσή.



Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 
“Τρωάδες” του Ευριπίδη σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας-    σκηνοθεσία: Θέμη Μουμουλίδη, μετάφραση Κ.Χ. Μύρης με τους Φιλαρέτη   Κομνηνού, Στέλιο Μάινα, Άρη Λεμπεσόπουλο, Ζέτα Δούκα, Ιωάννα Παππά,  Μαρία Πρωτόπαππα, Χρήστο Πλαΐνη, Λένα Παπαληγούρα, Μαρούσκα  Παναγιωτοπούλου, Λουκία Μιχαλοπούλου, Τζωρτζίνα Παλαιοθόδωρου,   Ειρήνη Κυρμιζάκη, Ίριδα Μάρα(κλαρινέτο), Ιώ Κυριακίδη (ακορντεόν).


Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου
Συναυλία με τη Μαρινέλλα και τον Κώστα Χατζή.


Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου
Κρητικό γλέντι (οι καλλιτέχνες θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες).


Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 
Συναυλία με το Γιάννη Χαρούλη.


Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου
25 χρόνια “Σταυρός του Νότου”- Ο Σταυρός του Νότου κλείνει φέτος 25 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με πολλούς αγαπημένους καλλιτέχνες  
(οι καλλιτέχνες θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες).


Διαβάστε επίσης:

ΒΕΑΚΕΙΟ 2014: Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα

KHΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ 2014: Δείτε ολόκληρο το προγραμμα