Δήμος Νίκαιας: Δενδροφυτεύσεις και νέες παιδικές χαρές (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις, που όμως στηρίζονται σε απόλυτα ρεαλιστικές βάσεις, σε διασφαλισμένους πόρους και επεξεργασμένες προτάσεις, προχώρησε την τελευταία τριετία η Δημοτική Αρχή Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη. 

Συγκεκριμένα, κατασκευάστηκαν νέες παιδικές χαρές, διαμορφώθηκαν πλατείες, πραγματοποιήθηκαν δενδροφυτεύσεις, με ταυτόχρονη συντήρηση και ανάπτυξη του πρασίνου, έργα που άλλαξαν την όψη της πόλης.

 

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:


«Στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης της περιοχής, προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε δυνατότητες δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου στους μικρούς μας φίλους. Κατασκευάσαμε νέες παιδικές χαρές και συνεχίζουμε με τις δικές μας δυνάμεις να διαπραγματευόμαστε το δικαίωμα των δημοτών μας στην ψυχαγωγία και στην αισθητική απόλαυση με την αναβάθμιση των ξεχασμένων μέχρι χθες ελεύθερων χώρων στις γειτονιές της πόλης. 


Παράλληλα προσπαθούμε να δώσουμε πειστικές λύσεις στην αναγκαιότητα για αύξηση πρασίνου στην πόλη με παρεμβάσεις που διασφαλίζουν τις περιβαλλοντικές και αισθητικές ισορροπίες.


Η πολιτική μας βασίζεται στην επιστημονική τεκμηρίωση, την επένδυση σε μέσα και εξοπλισμό. Σε όλο το εύρος της πόλης έγιναν αποτελεσματικές διαμορφώσεις πρασίνου σε κάθε πρόσφορο ελεύθερο χώρο καθώς και στο Λόφο του Αγ. Φίλιππα. Συνεχίζονται οι αναμορφώσεις και οι φυτεύσεις σε πλατείες και σε πεζόδρομους, καθώς και η αναβάθμιση παρτεριών».









ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ




Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.




ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK