O αθλητισμός χτυπά στην καρδιά των Δημοτικών Σχολείων Κορυδαλού!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Περισσότεροι από 340 μαθητές και μαθήτριες συμμετείχαν το περασμένο Σάββατο 23 Μαϊου στους αγώνες Στίβου Δημοτικών Σχολείων, που διοργάνωσε για μια ακόμα χρονιά ο Οργανισμός Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Κορυδαλλού.

Οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε αγωνίσματα  δρόμου, αλμάτων και ρίψεων. Τη διοργάνωση αγκάλιασε με την παρουσία της η σχολική κοινότητα, με τους διευθυντές των σχολείων, τους καθηγητές φυσικής αγωγής  τους εκπροσώπους των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων  και φυσικά οι γονείς.  Ειδικό βραβείο απονεμήθηκε στο  5ο Δημοτικό Σχολείο, ως το σχολείο με τις περισσότερες πρώτες νίκες από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού Γιώργο Μακρυνό και τον Αντιπρόεδρο κ Μιχάλη Λώνα.

Την επόμενη ημέρα Κυριακή 24 Μαΐου διεξήχθη η τελική φάση του Διασχολικού Τουρνουά Αθλοπαιδιών. Συνολικά συμμετείχαν 12 Δημοτικά σχολεία με τις αντιπροσωπευτικές τους ομάδες στο ποδόσφαιρο, στην καλαθοσφαίριση και στην χειροσφαίριση. Τις βραβεύσεις στις νικήτριες ομάδες έκαναν οι διευθυντές των  Δημοτικών Σχολείων, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Μερεντίτης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού.  

1GW3

Τις τρεις πρώτες θέσεις κατέκτησαν:

ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ)

1η θέση: 10ο Δ.Σ.     2η θέση: 8ο Δ.Σ.       3η θέση: 5ο Δ.Σ.

ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (ΑΓΟΡΙΑ)

1η θέση: 10ο Δ.Σ.     2η θέση: 8ο Δ.Σ.       3η θέση: 5ο Δ.Σ.

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ)

1η θέση: 13ο Δ.Σ.     2η θέση: 3ο Δ.Σ.       3η θέση: 5ο Δ.Σ.

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (ΑΓΟΡΙΑ)

1η θέση: 4ο Δ.Σ.     2η θέση: 2ο Δ.Σ.       3η θέση: 5ο Δ.Σ.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΑΓΟΡΙΑ)

1η θέση: 16ο Δ.Σ.     2η θέση: 11ο Δ.Σ.       3η θέση: 12ο Δ.Σ.

1SDA

1WS