Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά 90,4 έκοψε τη Βασιλόπιτα και ήταν όλοι εκεί!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το Κανάλι Ένα, το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά, σε ένα από τα πιο όμορφα - αν όχι το ομορφότερο - μαγαζί του Πειραιά, στο Beluga στην Τρούμπα.
 
 
Το μαγαζί γέμισε από φίλους του ραδιοφώνου,όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Piraeuspress.gr, τους οποίους υποδέχονταν εγκάρδια ο Πρόεδρος Τάκης Αβραμίδης και ο Αντιπρόεδρος Στέλιος Μπρατσόλης.
 

 

 
 
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ο τ. Υπουργός και Βουλευτής Α Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης, Αντιδήμαρχοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκδότες του Πειραιά και πλήθος καλεσμένων τίμησαν με την παρουσία τους το ιστορικό ραδιόφωνο του Δήμου Πειραιά.
 

 

 

 
Το παρών έδωσε και η γνωστή τραγουδίστρια Λένα Αλκαίου, την οποία βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία με την τ. Πρόεδρο του Καναλιού Ένα Σταυρούλα Καρύδη.
 

 
Οικοδεσπότης της εκδήλωσης, ο ιδιοκτήτης του μοναδικής διακόσμησης και πρωτοτυπίας μαγαζιού Beluga, Σπύρος Μητρόπουλος, τον οποίο βλέπουμε στο τραπέζι με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, τον Προπονητή των Εθνικών επιτυχιών της κολύμβησης Νίκο Γέμελο, τον Πρόεδρο της Δ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά Τάσο Πούλο και πολλούς καλούς φίλους ακόμα.