ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Θα θρηνήσουμε θύματα με ευθύνη ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στην Χατζηκυριακού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν ξέρουμε τι άλλο πρέπει να γίνει για να παρθούν αυστηρά μέτρα στο ύψος του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ επί της Λεωφόρου Χατζηκυριακού στον Πειραιά.

Ή κανείς δεν ακούει ή κανείς δεν ενδιαφέρεται!

Όταν θα θρηνήσουμε το πρώτο θύμα όμως, δε θα έχει κανείς ανευθυνοϋπεύθυνος ελαφρυντικό για την επιδεικτική αμέλεια με την οποία αντιμετωπίζεται ένα τόσο σοβαρό θέμα, που επανειλημμένα έχει προβληθεί από το Piraeuspress.gr.

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σήμερα, Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 9πμ, τα φορτηγά τροφοδοσίας του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ κλείνουν και τη δεύτερη λωρίδα κυκλοφορίας (αφού τη μια την κλείνουν τα ΙΧ πιθανοί πελάτες), παρκάροντας πάνω στη διάβαση πεζών!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο, καθώς φαίνεται ότι πλέον η λεωφόρος Χατζηκυριακού θεωρείται τσιφλίκι ορισμένων.

Και αυτά είναι μικρά φορτηγά σε σχέση με εκείνα που παρκάρουν διαγωνίως με αποτέλεσμα να προεξέχει στη δεύτερη λωρίδα κυκλοφορίας μόνο η "μούρη" του φορτηγού των σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΙΧ

Στις φωτογραφίες παρακάτω βλέπετε την προσπάθεια των οδηγών που πρέπει να διασχίσουν κάθετα τον "αεροδιάδρομο" της Χατζηκυριακού έχοντας να αντιμετωπίσουν την υψηλή ταχύτητα που αναπτύσσουν τα ΙΧ από τη μία και τη μηδενική ορατότητα της λεωφορειολωρίδας λόγω των φορτηγών τροφοδοσίας του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ από την άλλη!

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ

Το ίδιο συμβαίνει και ακόμα μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα με τους πεζούς και ιδίως τα παιδιά και τους ηλικιωμένους, καθώς δεν πρέπει να λησμονούμε ότι δίπλα στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ υπάρχει η προσφάτως ανακαινισμένη παιδική χαρά του Δήμου Πειραιά.

Και όπως βλέπετε κι εσείς... Η διάβαση πεζών είναι κατειλημμένη από το φορτηγάκι του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αναμένουμε να δούμε δραστικές λύσεις για την πρόληψη πιθανού ατυχήματος.

Σε διαφορετική περίπτωση, τα ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr θα αποτελούν σημαντικό επιβαρυντικό στοιχείο που θα αποδεικνύει την αμέλεια των ιθυνόντων.




Διαβάστε επίσης:

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ: Κίνδυνος για πρόκληση τροχαίου στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ (Φωτο)

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Κραυγή αγωνίας για τη λεωφόρο Χατζηκυριακού !

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τροχαίο ατύχημα στην Χατζηκυριακού - Σοβαρά τραυματισμένος νεαρός

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Παραλίγο τροχαίο στον Πειραιά