ΠΑΡΚΟ ΔΗΛΑΒΕΡΗ: Ποιοι εργάστηκαν σκληρά για την ολοκλήρωση του έργου;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι γεγονός ότι σήμερα έμειναν όλοι με το στόμα ανοικτό στο θέαμα του πλήρως ανακαινισμένου πάρκου Δηλαβέρη!

Όμως, είναι επίσης γεγονός, ότι κάποιοι μόχθησαν για μήνες ολόκληρους, προκειμένου να παραδοθεί στον πειραϊκό λαό ένα πρότυπο πάρκο, αντάξιο της ιστορίας του και της προσφοράς του μεγάλου ευεργέτη του Πειραιά Κρίτωνα Δηλαβέρη. 


Την πρωτοβουλία πήρε ο Δήμαρχος Πειραιά, γνώστης της περιοχής, ξέροντας ότι το ιστορικό πάρκο Δηλαβέρη βυθιζόταν για χρόνια στην παρακμή και την παραβατικότητα.

Μετά και την πώληση της αντίκας mercedes του Κρίτωνα Δηλαβέρη έναντι 405.000 ευρώ (με ανοιχτή δημοπρασία στο Βεάκειο) άνοιξε ο δρόμος για την ανάπλαση του πάρκου.


Πρώτα από όλους, συγχαρητήρια αξίζουν στους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά, που μέχρι και την τελευταία στιγμή φρόντισαν να αποκαταστήσουν ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια σε αυτό το τεράστιο έργο. Εργαζόμενοι που υπερέβαλαν εαυτό, που εργάστηκαν υπερωρίες και Σαββατοκύριακα, μέρες και νύχτες, υπό πίεση, με κρύο και με ζέστη, για να απολαύσουμε σήμερα όλοι εμείς και αύριο τα παιδιά μας αυτό το υπέροχο πάρκο! 




Άξιοι συγχαρητηρίων και οι ακούραστοι Αντιδήμαρχοι Πρασίνου Γρηγόρης Καψοκόλης και Έργων-Υποδομών Παναγιώτης Ρέππας!
Δίπλα στους εργαζόμενους, στην κυριολεξία μέρα και νύχτα, κάτω από τις οδηγίες του Βασίλη Μιχαλολιάκου, έχοντας στη διάθεσή τους λίγους πλην εργατικότατους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά, κατάφεραν να φέρουν έγκαιρα εις πέρας ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έγινε τα τελευταία χρόνια στην πόλη και ιδίως στις γειτονιές του Πειραιά, την Αγια Σοφιά και την Παλιά Κοκκινιά.


Οι αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Καψοκόλης (αριστερά) και Παναγιώτης Ρέππας (δεξιά)


Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος την ημέρα των εγκαινίων επιβλέπει το έργο συνοδευόμενος από τους δυο αντιδημάρχους


Θα ακολουθήσει αύριο εκτενές φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια στο πάρκο Δηλαβέρη!



Διαβάστε επίσης:


Πάρτε μια γεύση από το νέο Πάρκο Δηλαβέρη!

Πάρκο Δηλαβέρη... Το πριν και το μετά! (φωτορεπορτάζ)