ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: Κινδυνεύουν πολίτες από τα ετοιμόρροπα προσφυγικά κτίρια (Φωτορεπορτάζ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στην περιοχή της Δραπετσώνας, στις οδούς Ψαρρών, Μάρκου Μπότσαρη και Σωκράτους καραδοκεί ο κίνδυνος, τόσο για τους ίδιους τους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους περαστικούς.

Ο κίνδυνος δεν είναι άλλος από τα προσφυγικά ερείπια, όπως και εσείς μπορείτε να διακρίνετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, τα οποία με τους ετοιμόρροπους τοίχους και τα μισογκρεμισμένα μπαλκόνια προκαλούν τον τρόμο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία έχει ήδη παρθεί η σχετική απόφαση σφράγισης του κτιρίου ενώ την ευθύνη έχει εξ΄ολοκλήρου ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας. Καμία, ωστόσο, ουσιαστική κίνηση δεν έχει γίνει ακόμη ώστε να μπει ένα τέλος στον εφιάλτη των κατοίκων.

Πέραν της άσχημης καταστάσεως του οικοδομήματος που προαναφέραμε, τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ καθώς στο κτίριο μπορεί να έχει πρόσβαση ο οποιοσδήποτε.
Αποτέλεσμα;
Ναρκομανείς, άστεγοι, εξαγριωμένοι αλκοολικοί το μετατρέπουν συχνά σε αρένα μάχης.
Τον περασμένο Αύγουστο, συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια μιας έντονης διαμάχης μεταξύ των έβαλαν φωτιά  θέτοντας  παράλληλα σε κίνδυνο και τα διπλανά οικήματα.

Το σημαντικότερο όλων  πάντως είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο κτίριο βρίσκεται πολύ κοντά σε δημόσιο σχολείο κάτι το οποίο προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο φόβο στους γονείς των μαθητών για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών τους.

Υ.Γ.: Αλήθεια κ. Δήμαρχε Κερατσινίου-Δραπετσώνας υπάρχετε; Κύριε Τζανή είστε πραγματικά ο Δήμαρχος της πόλης ή αποτελείτε εικονική πραγματικότητα;
Δεν μπορεί να μην έχετε περάσει από το συγκεκριμένο σημείο... Εκτός αν αποφεύγετε τις πολλές βόλτες στο δήμο σας...