Ολιγορία με τα αντιπλημμυρικά έργα στον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, μεταξύ του Αντιδημάρχου για θέματα πολιτικής προστασίας κ. Γιάννη Λάλου, και των εκπροσώπων της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, καθώς και άλλων φορέων του Δήμου. 

Συζητήθηκαν ποικίλα θέματα σχετικά με την οργάνωση της πολιτικής προστασίας στον Δήμο δίνοντας περισσότερο έμφαση στην πρόληψη.

Αξιοσημείωτη μπορούμε να χαρακτηρίσου την παρατήρηση που έκανε ο πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτικής προστασίας κ. Οικονομάκης Νίκος, ο οποίος παραβρισκόταν στην συνάντηση, και δήλωσε ότι ενώ είχε εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο, από τις 10 Ιουλίου 2013 με την 211 απόφαση, κονδύλι για το καθαρμό των φρεατίων των όμβριων υδάτων καθώς και την συντήρηση των αντιπλημμυρικών έργων και τον καθαρισμό των ρεμάτων. Αυτά τα έργα μέχρι σήμερα δεν έχουν πραγματοποιηθεί.

Άποψή μας είναι πως είναι απαράδεκτο να υπάρχει τέτοια ολιγωρία από την Δημοτική Αρχή, ώστε να έχουμε Νοέμβρη μήνα και εν μέσω φθινοπώρου, να αναγκαζόμαστε να ελπίζουμε στην συνέχιση των καλών καιρικών συνθηκών. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση είναι πιθανόν να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα στον δήμο και στους κατοίκους του εξαιτίας της κακοσυντήρησης των αντιπλημμυρικών έργων και του μη σωστού και ολοκληρωμένου καθαρισμού των φρεατίων.

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να καταγράφουμε τα προβλήματα του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας και ελπίζουμε ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή να μας εισακούσει για άλλη μια φορά όπως έγινε και στην περίπτωση των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων.Αυτό θα είναι προς όφελος τόσο του Δήμου όσο και των Δημοτών.

Πηγή: keratsinivoice.blogspot.gr